Sigma Personeelsdiensten

Het ontwikkelen van je medewerkers is misschien wel één van de moeilijkste en meest uitdagende taken die je als werkgever hebt. Door op een motiverende manier met je collega’s om te gaan, stimuleer je hen om het beste uit zichzelf te halen. Soms is een ruggensteun daarbij prettig, voor jou als werkgever of voor de desbetreffende medewerker(s).

Duurzame inzetbaarheid

Waar staan je medewerkers nu? Welk potentieel kan er wellicht nog aangeboord worden? Als werkgever ben je meer dan ooit verantwoordelijk voor de duurzame inzetbaarheid van mensen. Het is om die reden belangrijk om in kaart te brengen op welke vlakken je medewerkers mogelijk ondersteuning nodig hebben. Je kunt bijvoorbeeld denken aan trainingen (gericht op vaardigheden), cursussen (gericht op kennis) of coaching (gericht op bewustwording van eigen gedrag, kernkwaliteiten en valkuilen).

Voorkom dat je vastloopt

De redenen om te kiezen voor een ontwikkeltraject via Sigma lopen sterk uiteen. Soms begeleiden we medewerkers die onder- of juist óverpresteren. Ook als iemand regelmatig uitvalt, kan een ontwikkeltraject helpen om iemand weer bij je organisatie te betrekken. Doe je niets met deze signalen, dan loopt je medewerker, een afdeling of je volledige bedrijf vast. We zeggen niet voor niets: “stilstand is achteruitgang”. Juist nu allerlei (technologische) ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen, is het belangrijk om de vinger aan de pols te houden en ervoor te zorgen dat je medewerkers mee (kunnen) blijven komen. Wij helpen je daarbij graag.

Ben jij effectief als werkgever?

Succesvolle organisaties blinken uit in effectief werkgeverschap. Zij hebben oog voor de ontwikkeling en scholing van medewerkers. Gelukkig hoef je niet alles zelf te doen. Wij ondersteunen, ontzorgen en adviseren je op elk gebied waarin jouw organisatie met personeel is verbonden. Dit doen we op een vooruitstrevende manier, met een team van specialisten, persoonlijk en dichtbij.

Bekijk onze diensten