Sigma Personeelsdiensten

De redenen om ons in te schakelen lopen uiteen van de noodzaak van verlenging of vernieuwing van het pensioencontract voor je werknemers, tot de behoefte aan een financiële planning voor jou als ondernemer. Denk hierbij ook aan het adviseren van de mogelijkheden van pensioen of lijfrente voor jou als DGA. Verder adviseren we je graag bij de verplichte deelname aan een bedrijfstakpensioenfonds of bij het regelen van een collectief pensioen.

Heldere, praktische adviezen

Voor jouw werknemers is een goede pensioenregeling een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Wij hebben de kennis en ervaring om je te ondersteunen in deze lastige materie. We begeleiden je in het traject met de ondernemingsraad en de pensioenuitvoerders. Ingewikkelde pensioenvraagstukken vertalen wij in heldere, praktische adviezen. Het opzetten of verlengen van een pensioenregeling is een intensief traject waarin wij je graag begeleiden om samen te komen tot de best passende pensioenregeling.

Onze dienstverlening

Onze dienstenwijzer vertelt je meer over onze werkwijze, de kantoren, de opleidingseisen en vergunning waarover wij beschikken. In de wettelijk vereiste standaard dienstverleningsdocumenten vind je informatie over onze dienstverlening, onze onafhankelijkheid en de kosten van de adviseur.


Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op!