Sigma Personeelsdiensten
Collectief pensioen
Meer informatie
Bedrijfstakpensioenfonds
Meer informatie
Pensioenadvies

Heldere, praktische adviezen

Voor jouw werknemers is een goede pensioenregeling een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Wij hebben de kennis en ervaring om je te ondersteunen in deze lastige materie. We begeleiden je in het traject met de ondernemingsraad en de pensioenuitvoerders. Ingewikkelde pensioenvraagstukken vertalen wij in heldere, praktische adviezen. Het opzetten of verlengen van een pensioenregeling is een intensief traject waarin wij je graag begeleiden om samen te komen tot de best passende pensioenregeling. Verder adviseren we je graag bij de verplichte deelname aan een bedrijfstakpensioenfonds of bij het regelen van een collectief pensioen.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op! Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek.

Neem contact op

pensioenadvies

Onze dienstverlening

Ons team van ervaren pensioenadviseurs ontzorgt en adviseert je bij alle mogelijke pensioenvraagstukken. We doen dit op een professionele maar persoonlijke wijze. De redenen om ons in te schakelen lopen uiteen van de noodzaak van verlenging of vernieuwing van het pensioencontract voor je werknemers, tot de behoefte aan een financiële planning voor jou als ondernemer. Denk hierbij ook aan het adviseren van de mogelijkheden van pensioen of lijfrente voor jou als DGA.

Onze dienstenwijzer vertelt je meer over onze werkwijze. Daarnaast vind je in de wettelijk vereiste standaard dienstverleningsdocumenten informatie over onze dienstverlening, onze onafhankelijkheid en de kosten: Vermogen opbouwen, Pensioenvraag werkgever, Risico’s afdekken. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op