Sigma Personeelsdiensten

Jouw adviseur & salarisadministrateur in Terneuzen

Ben je op zoek naar een loonadviseur, arbeidsrechtjurist, pensioenspecialist, HR-adviseur of salarisadministrateur in Terneuzen? Onze specialisten staan graag voor je klaar! Sigma Personeelsdiensten Terneuzen is een van onze vijf vestigingen binnen ons werkgebied. Met circa 55 medewerkers bieden we advies en ondersteuning op alle gebieden waar je in je organisatie met personeel te maken hebt. Daarbij combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van persoonlijk advies. Onze adviseurs en salarisadministrateurs in Terneuzen zijn persoonlijk betrokken en altijd dichtbij. Zo maken we het verschil. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vestiging Terneuzen

0115 648283

Bezoekadres

Willem Alexanderlaan 41, 4532 DB, Terneuzen

Postadres

Postbus 410, 4530 AK Terneuzen

Voor waardevol werkgeverschap

Bij Sigma Personeelsdiensten zijn we ervan overtuigd dat een succesvolle organisatie begint met waardevol werkgeverschap. Dat betekent oog hebben voor de belangen van je werknemers, maar zeker ook voor jouw belangen als werkgever. Daarom ondersteunen, ontzorgen en adviseren we je op alle gebieden waar je in je organisatie met personeel te maken hebt. Van salaris- en personeelsadministratie tot loonadvies en HR. Maar ook voor bedrijfscoaching, arbeidsrechtelijke vraagstukken en het regelen van zaken rondom pensioen en inkomen kun je bij Sigma Personeelsdiensten terecht. We bieden advies en oplossingen op maat en regelen dit op een persoonlijke wijze. We vinden het belangrijk om jou en je organisatie echt te leren kennen. Daarmee maken we het verschil en zetten onze adviseurs zich in voor waardevol werkgeverschap.

Sigma Personeelsdiensten: jouw adviseur en salarisadministrateur in Terneuzen

Dankzij onze full-service dienstverlening kun je vertrouwen op professionele ondersteuning en specialistisch advies bij al je personeelsvraagstukken. We bieden personeelsdiensten van A tot Z en schakelen op het juiste moment, de juiste specialist voor je in. Daarbij combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van persoonlijk advies. Dit doen we al ruim 15 jaar, met een team van specialisten: van salarisadministrateurs en HR-adviseurs tot pensioenspecialisten en juristen. Salarisadministrateur in Terneuzen nodig? Ondersteuning op het gebied van HR? Of advies over pensioen en inkomen? Wat je personeelsvraagstuk ook is, Sigma Personeelsdiensten staat graag voor klaar.

Online salarisadministratie

Onze salarisadministrateurs in Terneuzen staan voor jou en je onderneming klaar. Bij Sigma Personeelsdiensten combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van ons persoonlijke advies. Natuurlijk wordt de loonverwerking tot in de puntjes geregeld, maar we ondersteunen je ook bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van alle zaken op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Hierbij zijn we altijd op zoek naar vernieuwende (digitale) oplossingen. Met Sigma Online bieden we je online salarisadministratie op maat. Je kunt je salarisadministratie volledig uitbesteden aan onze salarisadministrateurs in Terneuzen. Ook is het mogelijk om toegang te krijgen tot onze online salarissoftware en de salarisadministratie vervolgens zelfstandig uit te voeren. Welke keuze je ook maakt; met Sigma Online is je salarisverwerking goed geregeld. We helpen je met de overstap en ondersteunen je waar gewenst met onze andere personeelsdiensten.

Onze personeelsdiensten: meer dan een salarisstrook

Wil je jouw online salarisomgeving uitbreiden met HR-functionaliteiten? Dat kan met Sigma HRM Online. Met Sigma HRM Online profiteer je van een moderne personeelsadministratie waarbij je altijd inzicht hebt in de status van je personeel. Ook biedt het actuele managementrapportages en overzichten op het gebied van salarissen, personeelskosten, verlof en verzuim. Ook bieden we je toegang tot Hubbae, onze slimme applicatie waarin diverse werkprocessen rondom de loonverwerking volledig zijn gedigitaliseerd. Wil je jouw salaris- en personeelsadministratie slim koppelen aan andere bedrijfssystemen? Geen probleem! Onze adviseurs helpen je graag verder.

Ook werken als adviseur of salarisadministrateur in Terneuzen?

Bij Sigma Personeelsdiensten staan we altijd open voor nieuw talent. Van ervaren HR-adviseur tot starter in de salarisverwerking, we dagen je graag uit om jouw ambities bij ons te komen verwezenlijken. Daarbij krijg je de vrijheid om jouw eigen pad te volgen en je werk in te richten op een manier die bij jou en jouw wensen past. Met onze interne opleidingstrajecten bieden we je de tools om de beste versie van jezelf te worden. Ook aan de slag als adviseur of salarisadministrateur in Terneuzen? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer. Wie weet ga jij binnenkort ook aan de slag binnen een van onze personeelsdiensten!