Sigma Personeelsdiensten

De digitalisering van je salaris- en personeelsadministratie levert je tal van voordelen op, namelijk tijdswinst, kostenbesparing en efficiencywinst. Bovendien is het een belangrijke professionaliseringsslag waarmee je jezelf als moderne werkgever kunt profileren.

Wij investeren in software

Gebruikmaken van Sigma Online betekent aanhaken bij salarisadministratie software, die wij in de cloud beschikbaar stellen. Software in de cloud betekent dat je hiermee vanaf iedere willekeurige werkplek kunt werken. Je hoeft zelf geen investeringen te doen in deze software en ook het beheer en onderhoud verzorgen wij.

Welke koppeling heeft meerwaarde voor jou?

We kunnen allerlei koppelingen maken met Sigma Online. Voorbeelden zijn koppelingen met de Belastingdienst, arbodienst, pensioenfonds of een boekhoudpakket zoals Twinfield of Exact. Wij zijn voortdurend op zoek naar externe softwareapplicaties die toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze dienstverlening of jouw werkzaamheden. Op deze manier profiteer je optimaal van de mogelijkheden die innovatieve ICT je biedt. Wij hebben de kennis en kunde in huis om dit snel en goed voor je te regelen.

Persoonlijk contact

Ondanks deze slimme digitale technieken, hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Standaard werk je steeds met dezelfde loonadviseur en salarisadministrateur. We kennen je bij naam, we sparren graag over mogelijkheden en signaleren kansen zodra we die zien.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op!