Sigma Personeelsdiensten

Jouw adviseur en salarisadministrateur in Rotterdam

Ben je op zoek naar een HR-adviseur, arbeidsrechtjurist, pensioenspecialist of salarisadministrateur in Rotterdam? Onze specialisten staan graag voor je klaar! Sigma Personeelsdiensten Rotterdam is een van onze vijf vestigingen in Zuidwest-Nederland. Met circa 55 medewerkers bieden we advies en ondersteuning op elk gebied waarin jouw organisatie met personeel is verbonden. Onze adviseurs en salarisadministrateurs in Rotterdam zijn persoonlijk betrokken en altijd dichtbij. Zo maken we het verschil. Benieuwd wat Sigma voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vestiging Rotterdam

010 2921579

Bezoekadres

Escudostraat 37, 2991 XV Barendrecht

Postadres

Postbus 9632, 3007 AP Barendrecht

Voor waardevol werkgeverschap

Bij Sigma zijn we ervan overtuigd dat een succesvolle organisatie begint met waardevol werkgeverschap. Dat betekent oog hebben voor de belangen van je werknemers, maar zeker ook voor jouw belangen als werkgever.  Daarom ondersteunen, ontzorgen en adviseren we je op alle gebieden waar je in je organisatie met personeel te maken hebt. Daarbij combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van persoonlijk advies. Dit doen we al ruim 15 jaar, met een team van specialisten: van salarisadministrateurs en personeelsadviseurs tot pensioenspecialisten en juristen. Wat je personeelsvraagstuk ook is, onze adviseurs en salarisadministrateurs in Rotterdam staan graag voor je klaar.

Jouw adviseur en salarisadministrateur in Rotterdam

Dankzij onze full-service dienstverlening kun je vertrouwen op professionele ondersteuning en specialistisch advies bij al je personeelsvraagstukken. Van salarisadministratie en loonadvies tot personeel- en organisatieadvies. Maar ook voor bedrijfscoaching, arbeidsrechtelijke vraagstukken en het regelen van zaken rondom pensioen en inkomen kun je bij Sigma terecht. We schakelen op het juiste moment, de juiste specialist voor je in. We bieden advies en oplossingen op maat en regelen dit op een persoonlijke wijze. We vinden het belangrijk om jou en je organisatie echt te leren kennen. Daarmee maken we het verschil en zetten onze  adviseurs en salarisadministrateurs in Rotterdam zich in voor waardevol werkgeverschap.

Online salarisadministratie

Bij Sigma combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van ons persoonlijke advies. Onze salarisadministrateurs in Rotterdam staan voor jou en je onderneming klaar. Natuurlijk wordt de loonverwerking tot in de puntjes geregeld, maar we ondersteunen je ook bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van alle zaken op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Hierbij zijn we altijd op zoek naar vernieuwende (digitale) oplossingen. Met Sigma Online bieden we je online salarisadministratie op maat. Je kunt je salarisadministratie volledig uitbesteden aan onze salarisadministrateurs in Rotterdam. Ook is het mogelijk om toegang te krijgen tot onze online salarissoftware en de salarisadministratie vervolgens zelfstandig uit te voeren. Welke keuze je ook maakt; met Sigma Online profiteer je van een gebruiksvriendelijk salarispakket in de cloud.

Meer dan een salarisstrook

Wil je jouw online salarisomgeving uitbreiden met HR-functionaliteiten? Dat kan met Sigma HRM Online. Met Sigma HRM Online heb je altijd inzicht in waardevolle informatie over je personeel. Ook biedt het actuele managementrapportages en overzichten op het gebied van salarissen, personeelskosten, verlof en verzuim. Ook bieden we je toegang tot Hubbae, onze slimme applicatie waarin diverse werkprocessen rondom de loonverwerking volledig zijn gedigitaliseerd. Wil je jouw salarisverwerking slim koppelen aan andere bedrijfssystemen? Geen probleem! Onze adviseurs en salarisadministrateurs in Rotterdam helpen je graag verder.

Ook werken als adviseur of salarisadministrateur in Rotterdam?

Bij Sigma staan we altijd open voor nieuw talent. Van ervaren HR-adviseur tot starter in de salarisverwerking, we dagen je graag uit om jouw ambities bij ons te komen verwezenlijken. Daarbij krijg je de vrijheid om jouw eigen pad te volgen en je werk in te richten op een manier die bij jou en jouw wensen past. Met onze interne opleidingstrajecten bieden we je de tools om de beste versie van jezelf te worden. Ook aan de slag als adviseur of salarisadministrateur in Rotterdam? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!