Sigma Personeelsdiensten
loonadvies

Brede kijk op het werk

Onze inzet is effectief werkgeverschap. We ondersteunen, ontzorgen en adviseren je op alle vraagstukken waarmee je als werkgever te maken kunt krijgen. Ook zorgen we voor periodieke controles van de salarisadministratie. Op deze manier brengen we onze actuele kennis van wet- en regelgeving binnen bij jouw organisatie en kunnen eventuele fouten of risico’s tijdig worden gesignaleerd. Zo profiteer je van de mogelijkheid om je salaris- en HR-administratie goed en efficiënt in te richten en kun je terugvallen op de kennis en kunde van een persoonlijke adviseur. Met welk personeelsvraagstuk je ook zit, onze adviseurs staan voor je klaar voor professioneel loonadvies.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op! Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek.

Neem contact op

 

loonadvies

Jouw dagelijkse praktijk

Onze loonadviseurs hebben een brede kijk op werk. In hun dagelijkse praktijk zien zij tal van functies, functiegroepen en salarissen voorbij komen. We krijgen dan ook regelmatig de vraag wat een passend loon is. Onze Salaris Benchmark biedt dan uitkomst. Ook geven we veelvuldig advies op het gebied van regeling. De werkkostenregeling (WKR) is één van die regelingen die werkgevers veel hoofdbrekens bezorgen. Want welke vergoedingen en verstrekking zijn toegestaan en hoe pas je de WKR fiscaal zo optimaal mogelijk toe? Een ander complex terrein is dat van subsidies. Vaak weten werkgevers wel dat deze mogelijkheden er zijn, maar de regelingen vertalen naar hun eigen dagelijkse praktijk is lastig. Gelukkig niet voor ons. Wij weten hoe en regelen het graag voor je. Op deze manier betaald een passend loonadvies zich vrijwel altijd uit.

Heb je vragen of heb je loonadvies nodig? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen