Sigma Personeelsdiensten

Om die reden staan wij tal van werkgevers bij met professioneel advies op het gebied van loonbelasting, sociale zekerheid, beloningen, verzuim en pensioenrecht. We staan nadrukkelijk naast je en houden rekening met jouw wensen en verwachtingen.

Brede kijk op werk

Onze loonadviseurs hebben een brede kijk op werk. In hun dagelijkse praktijk zien zij tal van functies, functiegroepen en salarissen voorbij komen. In veel gevallen is een cao van toepassing. Is dat geval, dan kijken we samen met jou naar de juiste inschaling van je medewerkers. Vanzelfsprekend signaleren we tijdig wijzigingen in de cao-lonen. Natuurlijk kan het ook zijn dat er geen cao geldt. In dat geval kunnen we met onze Salaris Benchmark goed en gedegen inzicht geven in een passende beloning.

Vertalen naar jouw dagelijkse praktijk

De werkkostenregeling (WKR) is één van die regelingen die werkgevers veel hoofdbrekens bezorgen. Want welke vergoedingen en verstrekking zijn toegestaan en hoe pas je de WKR fiscaal zo optimaal mogelijk toe. Een ander complex terrein is dat van subsidies. Vaak weten werkgevers wel dat deze mogelijkheden er zijn, maar de regelingen vertalen naar hun eigen dagelijkse praktijk is lastig. Gelukkig niet voor ons. Wij weten hoe en regelen het graag.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op!