Sigma Personeelsdiensten

Jouw adviseur en salarisadministrateur in Goes

Ben je op zoek naar een HR-adviseur, arbeidsrechtjurist, pensioenspecialist of salarisadministrateur in Goes? Onze specialisten staan graag voor je klaar! Sigma Personeelsdiensten Goes is een van onze vijf vestigingen in Zuidwest-Nederland. Met circa 55 medewerkers bieden we advies en ondersteuning op elk gebied waarin jouw organisatie met personeel is verbonden. Van de personeelsadministratie en salarisverwerking tot advies bij pensioenen, HR en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Onze adviseurs en salarisadministrateurs in Goes zijn persoonlijk betrokken en altijd dichtbij. Zo maken we het verschil. Benieuwd wat Sigma voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vestiging Goes

0113 256620

Bezoekadres

Schermerhornstraat 2, 4463 XD Goes

Postadres

Postbus 8, 4460 AA Goes

Voor waardevol werkgeverschap

Bij Sigma zijn we ervan overtuigd dat een succesvolle organisatie begint met waardevol werkgeverschap. Dat betekent oog hebben voor de belangen van je werknemers, maar zeker ook voor jouw belangen als werkgever.  Daarom ondersteunen, ontzorgen en adviseren we je op alle gebieden waar je in je organisatie met personeel te maken hebt. Van salaris- en personeelsadministratie tot loonadvies en HR. Maar ook voor bedrijfscoaching, arbeidsrechtelijke vraagstukken en het regelen van zaken rondom pensioen en inkomen kun je bij Sigma terecht. We bieden advies en oplossingen op maat en regelen dit op een persoonlijke wijze. We vinden het belangrijk om jou en je organisatie echt te leren kennen. Daarmee maken we het verschil en zetten onze  adviseurs en salarisadministrateurs in Goes zich in voor waardevol werkgeverschap.

HR-adviseur en salarisadministrateur Goes

Dankzij onze full-service dienstverlening kun je vertrouwen op professionele ondersteuning en specialistisch advies bij al je personeelsvraagstukken. We schakelen op het juiste moment, de juiste specialist voor je in. Daarbij combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van persoonlijk advies. Dit doen we al ruim 15 jaar, met een team van specialisten: van salarisadministrateurs en personeelsadviseurs tot pensioenspecialisten en juristen. Personeelsadministratie uitbesteden? Ondersteuning op het gebied van HR? Of advies over pensioen en inkomen? Wat je personeelsvraagstuk ook is, onze adviseurs en salarisadministrateurs in Goes staan graag voor je klaar.

Online salaris- en personeelsadministratie

Onze salarisadministrateurs in Goes staan voor jou en je onderneming klaar. Bij Sigma combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van persoonlijk advies. Onze adviseurs staan voor jou en je onderneming klaar. Natuurlijk wordt de loonverwerking tot in de puntjes geregeld, maar we ondersteunen je ook bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van alle zaken op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Hierbij zijn we altijd op zoek naar vernieuwende (digitale) oplossingen. Met Sigma Online bieden we je online salarisadministratie op maat. Je kunt je salaris- en personeelsadministratie volledig uitbesteden aan onze salarisadministrateurs in Goes. Ook is het mogelijk om toegang te krijgen tot onze online salarissoftware en de administratie vervolgens zelfstandig uit te voeren. Welke keuze je ook maakt; met Sigma Online profiteer je van een gebruiksvriendelijk salarispakket in de cloud.

Meer dan een salarisstrook

Wil je jouw online salarisomgeving uitbreiden met HR-functionaliteiten? Dat kan met Sigma HRM Online. Met Sigma HRM Online profiteer je van een moderne personeelsadministratie waarbij je altijd inzicht hebt in de status van je personeel. Ook biedt het actuele managementrapportages en overzichten op het gebied van salarissen, personeelskosten, verlof en verzuim. Ook bieden we je toegang tot Hubbae, onze slimme applicatie waarin diverse werkprocessen rondom de loonverwerking volledig zijn gedigitaliseerd. Wil je jouw salaris- en personeelsadministratie slim koppelen aan andere bedrijfssystemen? Geen probleem! Onze adviseurs en salarisadministrateurs in Goes helpen je graag verder.

Ook bij ons werken in de HR of salarispersoneelsadministratie?

Bij Sigma staan we altijd open voor nieuw talent. Van ervaren HR-adviseur tot starter in de salaris- en personeelsadministratie, we dagen je graag uit om jouw ambities bij ons te komen verwezenlijken. Daarbij krijg je de vrijheid om jouw eigen pad te volgen en je werk in te richten op een manier die bij jou en jouw wensen past. Met onze interne opleidingstrajecten bieden we je de tools om de beste versie van jezelf te worden. Ook aan de slag als adviseur of salarisadministrateur in Goes? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!