Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Webinar: betrokken en tevreden werknemers: hoe doe je dat?

In deze krappe arbeidsmarkt is het een hele uitdaging om medewerkers tevreden te houden en te betrekken bij je bedrijf. Een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) is hierbij een mooi vertrekpunt. Sigma heeft, speciaal voor het mkb, een MTO ontwikkeld. Tegen een aantrekkelijk tarief krijg je goed inzicht in wat er speelt bij jouw medewerkers. In dit webinar vertellen Marco Hamelink en Rob Commandeur hoe dit werkt. 

Een MTO is een relatief simpel instrument om te weten waar de aandachtspunten, verbeterpunten én sterke kanten van jouw organisatie liggen. Het geeft je inzicht in de cultuur in jouw organisatie. Daarnaast is het een manier om de betrokkenheid van je team te vergroten. Medewerkers voelen zich gewaardeerd en zijn daardoor minder snel geneigd om van baan te wisselen. Door het uitvoeren van een MTO signaleer je problemen vroegtijdig, zodat je op tijd in kunt grijpen.

Onderwerpen MTO-webinar

  • Wat is een MTO?
  • Waarom zou je een MTO uitvoeren?
  • Wat levert een MTO op?
  • Welke onderwerpen komen in het Sigma MTO aan bod?
  • Wat kan ik met de resultaten van het MTO?
  • Korte impressie van de Sigma MTO rapportage

Ontdek hoe een MTO kan helpen om jouw organisatie nog verder te ontwikkelen. Kijk het webinar zodat je onze praktische tips niet hoeft te missen.

naar inspiratie overzicht
Betrokken en tevreden werknemers: hoe doe je dat?
Betrokken en tevreden werknemers: hoe doe je dat?