Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Webinar: Thuiswerken blijft: dit moet je regelen

webinar thuiswerken blijft: dit moet je regelen

Thuiswerken is een blijvertje! Wat vraagt dit van jou als werkgever en wat moet je regelen? Tijdens dit webinar gaven wij je praktische tips & tricks om het thuiswerken in goede banen te leiden.

Sinds de coronacrisis hebben werkgevers met veel veranderingen te maken gekregen. Thuiswerken werd bij veel bedrijven de norm. Een situatie waarop de meeste werkgevers (en werknemers) niet waren voorbereid. Toch lijkt thuiswerken voor veel werknemers een blijvertje. Volgens onderzoek van vakbond FNV wil maar liefst 70% van de werknemers ook na corona gedeeltelijk vanuit huis blijven werken. Wat vraagt dit van jou als werkgever?

Thuiswerken blijft: dit moet je regelen

Een structurele vorm van thuiswerken brengt nieuwe vraagstukken met zich mee. Want, hoe leg je afspraken die je maakt goed vast? Hoe houd je grip op de productiviteit? Wat zijn fiscaal de meest aantrekkelijke opties op het gebied van vergoedingen? En hoe verwerk je deze vervolgens in de loonadministratie? In het webinar ‘Thuiswerken blijft: dit moet je regelen’ namen onze specialisten Rob Commandeur (HR-adviseur), Jan Willem Boone (Loonadviseur) en Joanita de Pagter (Specialist loonbelasting) je mee in de belangrijkste zaken waar je als werkgever mee te maken krijgt op het gebied van thuiswerken. Vanuit hun expertise gaven ze praktische tips & tricks om het thuiswerken in goede banen te leiden.

Heb je het webinar gemist? Geen zorgen. Kijk het webinar hieronder gratis terug of download de presentatie.

naar inspiratie overzicht
Betrokken en tevreden werknemers: hoe doe je dat?
Betrokken en tevreden werknemers: hoe doe je dat?