Sigma Personeelsdiensten

Effectief werkgeverschap betekent oog hebben voor de belangen van de werknemers, maar zeker ook voor jouw belangen als werkgever. Wij helpen je te excelleren in effectief werkgeverschap. Dat doen we met specialisten, die niet alleen ontzorgen, maar vooral ook professionaliseren. Op alle gebieden waar je in je organisatie met personeel te maken hebt, kunnen wij je ondersteunen, ontzorgen en adviseren. Wij zijn vooruitstrevend en zetten in op efficiency en gemak. Daarbij maken we gebruik van moderne ICT en optimaliseren we digitale processen.

Brede expertise

Toegankelijk, persoonlijk, professioneel en vooruitstrevend zijn de kernwaarden waarmee wij dagelijks ons werk doen. Hier staan we voor. We doen dat met een volledig aanbod op het gebied van salarisverwerking en HR-dienstverlening. Onderscheidend ook, want we zijn actief binnen elk gebied van jouw werkgeverschap. Zelf verdelen we dit als volgt:

  • Beleid voor personeel
  • Op zoek naar personeel
  • Aannemen van personeel
  • Verlonen en administreren van personeel
  • Ontwikkelen van personeel
  • Uitstromen van personeel


Ruim vijftien jaar ervaring

De historie van Sigma Personeelsdiensten gaat terug naar 2003. Aanvankelijk richtten wij ons vooral op het verzorgen van de salarisadministratie. Inmiddels ondersteunen we je graag vanaf het aannemen van medewerkers tot en met hun verloning en zelfs het ontslag. We hebben een breed scala aan specialisten in dienst: van salarisadministrateurs en personeelsadviseurs tot pensioenspecialisten, juristen en trainers/coaches. Sigma heeft momenteel 5 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Zo zijn we altijd dichtbij. Met circa 55 medewerkers bieden we je een full-service dienstverlening op het gebied van effectief werkgeverschap. Of je nu één of honderden medewerkers in dienst hebt, we zijn je graag van dienst.