Sigma Personeelsdiensten

Waardevol werkgeverschap

Wij geloven dat het succes van een organisatie afhangt van de mensen die er werken. Daarom helpen we werkgevers om hun medewerkers te motiveren, betrekken en waarderen. Met goed georganiseerde processen, slimme software en proactieve advisering door onze specialisten helpen we jou als werkgever vooruit.

We zijn persoonlijk betrokken bij jouw organisatie en altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen. Dankzij onze full-service dienstverlening kun je vertrouwen op professionele ondersteuning en specialistisch advies bij al je personeelsvraagstukken. Samen met jou willen we bouwen aan een succesvolle en duurzame organisatie. Want dat is waar het bij ons om draait: samenwerken aan waardevol werkgeverschap. Dat werkt!

Sigma Personeelsdiensten is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). NIRPA staat voor kwaliteitsborging van salarisprofessionals.

 

 

Salarisadministrateur Breda

Ruim vijftien jaar ervaring

De historie van Sigma gaat terug naar 2008. Aanvankelijk richtten wij ons vooral op het verzorgen van de salarisadministratie. Inmiddels ondersteunen we je graag vanaf het aannemen van medewerkers tot en met hun verloning en zelfs het ontslag. Dit doen we al ruim 15 jaar, met een team van specialisten: van salarisadministrateurs en personeelsadviseurs tot pensioenspecialisten en juristen.

Sigma heeft 5 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Zo zijn we altijd dichtbij. Toegankelijk, persoonlijk, professioneel en vooruitstrevend zijn de kernwaarden waarmee wij dagelijks ons werk doen. Hier staan we voor. Met circa 55 medewerkers bieden we je een full-service dienstverlening. Daarbij combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van persoonlijk advies. Zo maken we het verschil. Benieuwd wat Sigma voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

Meer weten?

Heb je vragen, wil je advies of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We gaan graag in gesprek. Neem contact op met één van onze vestigingen of adviseurs.