Sigma Personeelsdiensten

Jouw adviseur en salarisadministrateur in Breda

Ben je op zoek naar een loonadviseur, arbeidsrechtjurist, pensioenspecialist, HR-adviseur of salarisadministrateur in Breda? Onze specialisten staan graag voor je klaar! Sigma Personeelsdiensten Breda is een van onze vijf vestigingen binnen ons werkgebied. Met circa 55 medewerkers bieden we advies en ondersteuning op alle gebieden waar je in je organisatie met personeel te maken hebt. Daarbij combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van persoonlijk advies. Onze adviseurs en salarisadministrateurs in Breda zijn persoonlijk betrokken en altijd dichtbij. Zo maken we het verschil. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vestiging Breda

076 3036575

Bezoekadres

Rat Verleghstraat 3, 4815NZ Breda

Postadres

Postbus 9624, 4801 LS Breda

Voor waardevol werkgeverschap

Bij Sigma zijn we ervan overtuigd dat een succesvolle organisatie begint met waardevol werkgeverschap. Dat betekent oog hebben voor de belangen van je werknemers, maar zeker ook voor jouw belangen als werkgever.  Dankzij onze full-service dienstverlening kun je vertrouwen op professionele ondersteuning en specialistisch advies bij al je personeelsvraagstukken. Van salarisadministratie en loonadvies tot personeel- en organisatieadvies. Maar ook voor bedrijfscoaching, arbeidsrechtelijke vraagstukken en het regelen van zaken rondom pensioen en inkomen kun je bij Sigma terecht. Wat je personeelsvraagstuk ook is, onze adviseurs en salarisadministrateurs in Breda staan graag voor je klaar.

Jouw adviseur en salarisadministrateur in Breda

Bij Sigma ondersteunen, ontzorgen en adviseren we je op elk gebied waarin jouw organisatie met personeel is verbonden. Vanuit onze sterke regionale binding en hoge betrokkenheid staan we naast je voor professionele dienstverlening en persoonlijk advies. Dit doen we al ruim 15 jaar, met een team van specialisten: van salarisadministrateurs en personeelsadviseurs tot pensioenspecialisten en juristen. We schakelen op het juiste moment, de juiste specialist voor je in. Zo bieden we advies en oplossingen op maat. Daarbij vinden we het belangrijk om jou en je organisatie echt te leren kennen. Daarmee maken we het verschil en werken onze adviseurs en salarisadministrateurs in Breda samen met jou aan waardevol werkgeverschap.

Online salarisadministratie

Onze salarisadministrateurs in Breda staan voor jou en je onderneming klaar. Bij Sigma combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van ons persoonlijke advies. Natuurlijk wordt de loonverwerking tot in de puntjes geregeld, maar we ondersteunen je ook bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van alle zaken op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Hierbij zijn we altijd op zoek naar vernieuwende (digitale) oplossingen. Met Sigma Online bieden we je online salarisadministratie op maat. Je kunt je salarisadministratie volledig uitbesteden aan onze salarisadministrateurs in Breda. Ook is het mogelijk om toegang te krijgen tot onze online salarissoftware en de salarisadministratie vervolgens zelfstandig uit te voeren. Welke keuze je ook maakt; met Sigma Online profiteer je van een gebruiksvriendelijk salarispakket in de cloud.

Meer dan een salarisstrook

Wil je jouw online salarisomgeving uitbreiden met HR-functionaliteiten? Dat kan met Sigma HRM Online. Met Sigma HRM Online heb je altijd inzicht in waardevolle informatie over je personeel. Ook biedt het actuele managementrapportages en overzichten op het gebied van salarissen, personeelskosten, verlof en verzuim. Ook bieden we je toegang tot Hubbae, onze slimme applicatie waarin diverse werkprocessen rondom de loonverwerking volledig zijn gedigitaliseerd. Wil je jouw salarisverwerking slim koppelen aan andere bedrijfssystemen? Geen probleem! Onze adviseurs en salarisadministrateurs in Breda helpen je graag verder.

Ook werken als adviseur of salarisadministrateur in Breda?

Bij Sigma staan we altijd open voor nieuw talent. Van ervaren HR-adviseur tot starter in de salarisverwerking, we dagen je graag uit om jouw ambities bij ons te komen verwezenlijken. Daarbij krijg je de vrijheid om jouw eigen pad te volgen en je werk in te richten op een manier die bij jou en jouw wensen past. Met onze interne opleidingstrajecten bieden we je de tools om de beste versie van jezelf te worden. Ook aan de slag als adviseur of salarisadministrateur in Breda? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!