Sigma Personeelsdiensten

Ondersteuning van A tot Z

Onze HR adviseurs begeleiden, faciliteren en adviseren je bij werven en selecteren van personeel. We stellen een vacaturetekst op die past bij de uitstraling van je bedrijf en zoeken hierbij aansluiting met de doelgroep. Hierbij kijken we niet alleen naar een goede beschrijving van de taken en verantwoordelijkheden, maar ook naar wat voor persoonlijkheid je zoekt. Je zoekt immers wel iemand die jouw team écht versterkt. Sollicitatiegesprekken kosten vaak veel tijd maar zijn ook doorslaggevend in het vormen van de eerste indruk. We voeren de gesprekken met je samen en geven je tips om als werkgever een positieve indruk achter te laten op je sollicitanten.

Inzicht in persoonlijkheid

Als je eenmaal duidelijk hebt wat iemand moet gaan doen in je organisatie, dan is het ook verstandig om te kijken naar wat voor persoonlijkheid hier het best bij past. Als je met een sollicitant een leuke klik hebt betekent het natuurlijk nog niet meteen dat deze persoon de kwaliteiten heeft die bij de functie passen. We hebben verschillende tools beschikbaar waarmee we een accurate persoonlijkheidstest kunnen afnemen bij sollicitanten. Op deze manier weet je als werkgever precies met wat voor persoonlijkheid en werkgedrag je te maken hebt. Zo kunnen we samen op zoek naar de ideale match tussen functie en persoon.

Sigma vacaturebank

Vanuit ons specialisme vormen we een professionele schakel tussen werkgevers en werknemers. Door ons brede netwerk in Zuidwest-Nederland en uitgebreide klantenbestand zijn we in staat om onze klanten te helpen bij het uitzetten van vacatures en het vergroten van hun bereik. Via de Sigma Vacaturebank publiceren we vacatures voor klanten en nodigen we sollicitanten uit om te reageren. Ons ervaren team zet zich daarbij dagelijks in om duurzame matches te realiseren. Zo werken we samen toe naar effectief en succesvol werving- en selectieproces.