Sigma Personeelsdiensten

Voor organisaties is het steeds belangrijker dat zij snel, flexibel en innovatief reageren op ontwikkelingen. Dat vereist soms veranderingen in je organisatie. Wij adviseren en begeleiden je bij het doorvoeren van deze veranderingen en het onderzoeken en opstellen van strategische keuzes. Dat doen we steevast vanuit de gedachte dat een succesvolle organisatie uitblinkt in effectief werkgeverschap.

We begeleiden je graag

We bieden inzicht in de huidige situatie, de toekomstige situatie en de stappen die jouw organisatie moet maken om goed de toekomst in te gaan. We kijken daarbij naar de hele organisatie en de omgeving waar de organisatie zich bevindt. Zo begeleiden onze personeelsadviseurs je onder andere bij:

  • Cultuurontwikkeltrajecten
  • Bij het maken en uitvoeren van een strategisch meerjarenplan
  • Bij personele reorganisaties

In dat laatste geval maken we de juridische consequenties inzichtelijk en stellen we een nieuwe functiestructuur op. Ook adviseren we je over het eventueel herstructureren van bepaalde bedrijfsprocessen en de manier waarop je deze efficiënter kunt inrichten.

Samen bouwen

We adviseren, faciliteren en voeren desgewenst een deel van de werkzaamheden uit. Samen bouwen we aan het succes van jouw organisatie.