Sigma Personeelsdiensten

Zeker als je personeelsbestand groeit, wordt beleid steeds belangrijker. Het is dan essentieel om richting te kunnen geven aan cultuur, normen & waarden en afspraken binnen je organisatie. Als je op de juiste manier met je medewerkers omgaat, levert dat je bedrijf veel op. Wij denken met je mee en helpen je bij het opstellen van een goed personeelsbeleid.

Goed personeelsbeleid heeft veel voordelen. Doordat je alles goed regelt, kunnen je medewerkers zich volledig richten op hun werkzaamheden in jouw bedrijf. Personeelsbeleid begint met het nadenken en formuleren van afspraken over zaken als arbeidsvoorwaarden, werktijden, verlof en ziekte. Logisch, werknemers willen weten waar ze aan toe zijn. Maar er speelt meer. Het is prettig om medewerkers voor een langere periode aan je organisatie te binden. Om dat te realiseren is het belangrijk dat je perspectief biedt, duidelijkheid over hun carrièrepad en de competenties die zij daarvoor moeten ontwikkelen.

Beleid voor uiteenlopende HR-thema’s

Onze personeelsadviseurs hebben volop ervaring met het formuleren van beleid voor uiteenlopende HR-thema’s binnen verschillende branches. We zijn graag je sparringpartner en houden je keuzes en kritische vragen voor. Wil je hulp bij de uitvoering? Ook dan staan we voor je klaar. We werken het beleid nauwkeurig uit en communiceren hierover binnen jouw organisatie. Zo nemen we je medewerkers mee in het (nieuwe) beleid en wordt het organisatiebreed gedragen. Na de implementatie dragen wij zorg voor het borgen en doorontwikkelen van het personeelsbeleid. Zo verandert ook dit aspect van je organisatie voortdurend mee met de veranderende markt en jouw ambities.

Wij zijn er voor jou!

De manier waarop we je ondersteunen, laten we aan jou. We zijn beschikbaar op projectbasis, maar gaan ook op interimbasis graag voor je aan de slag. We maken werk van effectief werkgeverschap. Dit doen we op de manier die bij jou past. En op de momenten, die bij jou passen. We ondersteunen, ontzorgen en adviseren en dragen zo professioneel bij aan het succes van jouw organisatie.

Bekijk onze diensten