Sigma Personeelsdiensten

We kunnen er niet om heen. De impact van het coronavirus is voor vele mensen en organisaties groot. Wereldwijd nemen overheden en andere organisaties maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ondanks de zeer uitzonderlijke situatie waarin we ons allen bevinden, kunt u blijven vertrouwen op het advies en de ondersteuning van onze specialisten.

Maatregelen

Onze grootste prioriteit ligt bij de gezondheid en veiligheid van onze relaties, medewerkers en hun familieleden. Om deze zo goed mogelijk te beschermen hebben wij verschillende maatregelen genomen die wij hierin noodzakelijk achten. Zo wordt er, in lijn met de richtlijnen van het RIVM, zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt, zijn al onze evenementen geannuleerd en vinden afspraken in basis telefonisch plaats. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij houden u op de hoogte

Vanzelfsprekend staan al onze collega’s gewoon voor u klaar en zijn we erop gebrand om u als klant optimaal van dienst te kunnen zijn in deze onzekere tijden. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en houden u, waar nodig, op de hoogte van eventuele veranderingen in onze dienstverlening. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Via onze kennisbank houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de voor u belangrijke informatie. Wanneer er aanpassingen of nieuwe maatregelen worden aangekondigd, passen wij de informatie in onze kennisbank hierop aan.