Sigma Personeelsdiensten
Aov Vergelijken

AOV vergelijken

Een AOV-verzekering is voor iedere ondernemer anders. Om jou over de beste passende arbeidsongeschiktheidsverzekering te kunnen adviseren, nemen de specialisten van Sigma vooraf enkele belangrijke vragen met je door. Zo willen ze weten hoe je financiële situatie eruit ziet, wat je doelstelling is en hoe je je risicobereidheid inschat. Daaruit vloeit een financiële analyse voort, die inzicht geeft in het voor jou geldende minimale en maximale verzekerd bedrag.

Pas nadat we jouw wensen voor jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemers in beeld hebben, starten wij de AOV vergelijking aan de hand van de offertes van meerdere maatschappijen. Hierbij kijken wij naar specifieke productkenmerken, voorwaarden en keuzemogelijkheden. Zodra je een verzekeraar hebt gekozen, verzorgen wij het aanvraagtraject van het aanvragen van de AOV tot en met de afgifte van de juiste polis. Natuurlijk kun je ook na het afsluiten rekenen op onze professionele begeleiding.

Vrijblijvende AOV-quickscan aanvragen
Je overweegt je te verzekeren tegen het financiële risico van arbeidsongeschiktheid. Gezien je werkzaamheden als ondernemer is dit een verstandig besluit; je dient bij arbeidsongeschiktheid zelf voor een inkomensvoorziening te zorgen. Niet alleen bij kort verzuim, maar met name ook bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Vul slechts een paar gegevens in en je ontvangt snel een indicatie van de kosten.

Stap 1 van 2

  • Voer een getal tussen 16 en 70 in.
Team Pensioen & Inkomen

Onafhankelijk AOV-advies

De inzet van het team Pensioen & Inkomen is dat alles gewoon goed geregeld is. Dat geldt natuurlijk zeker voor je eigen arbeidsongeschiktheid. Je moet er niet aan denken dat jij en je gezin zonder inkomen komen te zitten, in een periode die waarschijnlijk al zwaar genoeg is. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om je te adviseren over je inkomen nu én later. Onderscheidend is dat wij niet werken op basis van provisie, maar op abonnementsbasis. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van de premies die jij betaalt. Ons doel is een AOV-verzekering voor jou te regelen met de beste dekking tegen de beste premie.