Sigma Personeelsdiensten
Aov Vergelijken

Onafhankelijk AOV-advies

Als het gaat om arbeidsongeschiktheid, dan moet alles gewoon goed geregeld zijn om financiële risico’s af te dekken. Je moet er niet aan denken dat jij en je gezin zonder inkomen komen te zitten, in een periode die waarschijnlijk al zwaar genoeg is. Met een AOV-verzekering draag je zorg voor je inkomstenvoorziening wanneer je zelf niet meer kunt werken. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om je te adviseren over welke verzekering het beste bij je past. Onderscheidend is dat wij niet werken op basis van provisie, maar op abonnementsbasis. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van de premies die jij betaalt. Wel zo eerlijk en transparant. Ons doel is simpel: de best passende AOV-verzekering, tegen de beste premie voor jou regelen.

Inzicht krijgen in de mogelijkheden of je huidige AOV-verzekering vergelijken? Met onze AOV-quickscan krijg je snel een indicatie van de opties en kosten. 

Naar de quickscan

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Onze specialisten adviseren en ondersteunen je graag bij jouw keuze voor een AOV-verzekering. Overweeg je een OAV-verzekering af te sluiten en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? We vertellen je er graag meer over tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Laat je gegevens bij ons achter via het formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Team Pensioen & Inkomen

Een passende AOV-verzekering

Om jou te adviseren over de best passende AOV-verzekering, nemen we vooraf enkele belangrijke vragen met je door. Zo willen we weten hoe je financiële situatie eruit ziet, wat je doelstellingen zijn en hoe je je risicobereidheid inschat. Op basis hiervan wordt een financiële analyse gemaakt die inzicht geeft in het voor jou geldende minimale en maximale verzekerde bedrag. Vervolgens starten we met een uitgebreide AOV-vergelijking. Hierbij kijken wij onder andere naar specifieke productkenmerken, voorwaarden en keuzemogelijkheden. Zodra je een verzekeraar hebt gekozen, verzorgen wij het gehele traject. Van de aanvraag van de verzekering tot en met de afgifte van de juiste polis. Natuurlijk kun je ook na het afsluiten rekenen op onze professionele begeleiding.

Benieuwd naar de opties? Met onze AOV-quickscan krijg je vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden en kosten.

Quickscan invullen

 

 

Krijg vrijblijvend inzicht in de opties en kosten.
Welke AOV past bij jou? Vergelijk eenvoudig met de AOV-quickscan.
Welke AOV past bij jou? Vergelijk eenvoudig met de AOV-quickscan.
Inzicht in de opties en kosten