Sigma Personeelsdiensten

De inzet van onze loonadviseurs en salarisadministrateurs is jouw zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen. We zijn professioneel en koploper op het gebied van online toepassingen. Daarmee maken we onze dienstverlening nóg beter, efficiënter, inzichtelijker én persoonlijker. Door zaken slim te organiseren, hebben we namelijk meer tijd voor persoonlijk contact en proactief advies. Zo doen we veel meer voor je dan het verzorgen van de salarisadministratie en de daarbij behorende loonstroken.

Hoe wil jij samenwerken?

Onze werkwijze is eenvoudig en duidelijk. We laten de keuze aan jou. Als jij je wilt richten op je core business en (nog) geen administratief medewerker in dienst hebt, kunnen wij de volledige loonadministratie van je overnemen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om delen van je salarisadministratie zelf uit te voeren. We bieden je daarvoor een gebruiksvriendelijk salarispakket en controleren onder andere de ingestuurde mutaties. Ook maken we in dat geval de salarisstroken. Mocht je wél een administratieve kracht in dienst hebben, dan kun je gebruikmaken van ons salarispakket. We bieden ondersteuning waar en wanneer je dit wenst. Met onze Sigma Online dienstverlening kun je kiezen uit de volgende pakketten:

  • Sigma Compleet
    Met Sigma Compleet kun je zelf volledig focussen op je onderneming en nemen wij de salarisadministratie compleet uit handen. Wij verwerken de mutaties, controleren de administratie en voorzien je als werkgever van de juiste output. Jouw medewerkers ontvangen periodiek hun salarisstrook. Alles wordt digitaal aangeleverd in je persoonlijke portal. Alle inhoudelijke vraagstukken worden door je persoonlijke adviseur beantwoord en deze zal als sparringpartner voor je klaar staan.
  • Samen met Sigma
    Samen met Sigma betekent ook echt samen. Als werkgever krijg je overal en altijd inzicht in jouw administratie in onze gebruiksvriendelijke software. Periodiek voer je in de administratie de mutaties in en geef je Sigma een seintje als dit is afgerond. Wij controleren vervolgens de mutaties en verwerken deze tot de juiste output. Nadat de output inhoudelijk is gecontroleerd, wordt deze digitaal beschikbaar gesteld. Ook jouw medewerkers kunnen rekenen op een correcte en digitale loonstrook. Inhoudelijke vragen omtrent salarissen en arbeidsvoorwaarden kun je aan jouw persoonlijke adviseur stellen die jouw bedrijf en de lokale markt kent. Op deze manier werken we samen aan een complete en juiste salaris- en personeelsadministratie.
  • Sigma Procesondersteuning
    Als je in staat bent om zelfstandig de salaris- en personeelsadministratie te verwerken, dan is Sigma Procesondersteuning het pakket wat goed bij je aansluit. Met Sigma Procesondersteuning bieden wij een gebruiksvriendelijk salaris- en HRM-pakket waarbij alle functionaliteiten, die nodig zijn voor jouw salarisadministratie, beschikbaar worden gesteld. Door het gebruik van ons systeem en met ons als back-up ben je gegarandeerd van continuïteit en kwaliteit. Daarnaast behoud je de verantwoordelijkheid van het op tijd maken en verstrekken van de salarisstroken en het op tijd en correct betalen van het salaris. Mocht je toch behoefte hebben om met één van onze loonadviseurs te sparren over salarissen, arbeidsvoorwaarden of salarisadministratie, dan staan wij graag voor je klaar.

Sigma HRM-Online

Naast Sigma-Online bieden we je Sigma HRM-online. Dit is ons antwoord op de toenemende administratieve werkdruk die HRM-processen met zich meebrengen. Met deze cloud-applicatie kunnen de HRM-processen volledig worden gedigitaliseerd. De meerwaarde is duidelijk. Je profiteert van tijdswinst, kostenbesparing en efficiencywinst. De actuele overzichten en rapportages stellen je in staat om goed onderbouwde beslissingen snel te nemen. Eén systeem biedt je direct inzicht in je personeelsadministratie. En dat niet alleen, de bijbehorende app geeft medewerkers online toegang tot hun personeelsdossier.

Meer dan een salarisstrook

Het is belangrijk dat je je medewerkers goed en correct beloond, maar effectief werkgeverschap vergt zoveel meer. Dat heeft alles te maken met de manier waarop je de medewerkers inzet, ontwikkelt en stimuleert. Succesvolle organisaties kijken verder dan de salaris- en personeelsadministratie. Zij hebben oog voor alle gebieden waarop de organisatie met personeel verbonden is. Wij helpen je je organisatie professionaliseren.

Bekijk onze diensten