Sigma Personeelsdiensten

Stress en burnout coaching

Een stress en burnout coach kan je medewerker helpen om geleidelijk weer grip op het leven terug te winnen en het dagelijks functioneren weer te herstellen. Stress en burnout coaching kan ook helpen als je merkt dat je medewerker overspannen dreigt te raken door stress, maar je niet weet hoe je dit kunt voorkomen.

Resultaat op de korte en lange termijn

Door oprechte betrokkenheid, eerlijkheid en integriteit creëren onze coaches een situatie waarin de coachee op een vertrouwde manier kan werken aan zijn of haar stress- of burn-out klachten. Door naar ze te luisteren, kritische vragen te stellen en een spiegel voor te houden, komen mensen zelf tot inzicht. Daarmee gaan ze aan de slag. Dit doen we aan de hand van praktische opdrachten en met een doelgerichte aanpak.

We gaan voor resultaat op de korte en de lange termijn. We kijken hierbij naar persoonlijkheidsfactoren, stressbronnen en de manier hoe hiermee wordt omgegaan. Je medewerker wint veerkracht terug, kan effectiever omgaan met veranderingen en is weer vitaal en energiek om jouw onderneming verder te laten groeien.

Heb je vragen, maak je je zorgen over een medewerker of wil je vrijblijvend over dit onderwerp verder spreken? Neem dan contact op met stress en burnout coach Astrid de Zeeuw-Beemster.