Sigma Personeelsdiensten

Werkgevers die met ons samenwerken, weten het al. Bij het in dienst nemen van een nieuwe medewerker is één telefoontje voldoende. Natuurlijk houden we je een spiegel voor. Als je zeker weet dat dit de juiste kandidaat voor de juiste plaats is, regelen we de indiensttreding graag voor je. We staan naast je en adviseren je proactief over de kansen en mogelijkheden die we zien.

De juiste arbeidsovereenkomst

Natuurlijk kun je zelf een arbeidsovereenkomst opstellen, maar we nemen je dit graag uit handen. We hebben alle kennis in huis om dit zo goed mogelijk te regelen, voor jou én je werknemer. Als je niet weet welk salaris gepast is, adviseren we. We kennen de cao en zien dagelijks zoveel salarissen voorbij komen, dat we goed weten wat marktconform is. Ook denken we mee over het pensioen, eventuele secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijke studieovereenkomsten. Heb je een auto of een fiets van de zaak aangeboden? Ook dat regelen we zo gunstig mogelijk voor je.

Tijdelijk of vast

Besluit je deze nieuwe medewerker een tijdelijk contract te geven, dan houden wij de opeenvolgende termijnen nauwlettend in de gaten. Zo voorkomen we dat je onbewust of ongewenst vastzit aan een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Loonkostensubsidies

Voor sommige doelgroepen zijn loonkostensubsidies mogelijk. Je kunt erop vertrouwen dat wij je hierop attenderen. We zijn alert en grijpen kansen waar mogelijk. Dat geldt ook als we zien dat er fiscaal vriendelijke oplossingen mogelijk zijn op het gebied van (on-)belaste vergoedingen. We houden ons vanzelfsprekend strikt aan alle geldende wet- en regelgeving en we vinden het een uitdaging om zaken zo optimaal mogelijk voor je te regelen.

Over de grens

Besluit je om een grensarbeider of een buitenlandse werknemer in dienst te nemen? Dan schakelen we onze specialisten internationale loonbelasting en sociale zekerheid in. Het is namelijk belangrijk voor jou en je medewerker dat je dit goed regelt.

Effectief met je personeel omgaan?

Het aannemen van personeel is één. Er goed voor zorgen is twéé. Bij Sigma zijn we ervan overtuigd dat succesvolle organisaties uitblinken in effectief werkgeverschap. Wij ondersteunen, ontzorgen en adviseren je op elk gebied, waarin jouw organisatie met personeel is verbonden. Dit doen we op een vooruitstrevende manier, met een team van specialisten, persoonlijk en dichtbij.

Bekijk onze diensten