Sigma Personeelsdiensten
Bedrijfscoaching

Bedrijfscoaching

Onze professionele (loopbaan) coaches zijn een luisterend oor en klankbord voor jou en jouw medewerker(s). Het doel is een negatief gevoel om te buigen naar het zien van kansen en mogelijkheden. We laten ervaren waar iemands kracht ligt en coachen op persoonlijkheid én op actie. We coachen medewerkers onder andere in loopbaan- en outplacement trajecten, in persoonlijke ontwikkeltrajecten, bij stress en burn-out en bij andere persoonlijke of werkgerelateerde vraagstukken. Ook adviseren en ondersteunen we werkgevers op het gebied van verzuimbegeleiding.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van bedrijfscoaching voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op! Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek.

Neem contact op

 

Bedrijfscoaching

Training

Ons team van ervaren adviseurs biedt diverse trainingen om jou en jouw organisatie verder te helpen. Vanuit onze persoonlijke aanpak leggen wij daarbij  de verbinding met de dagelijkse praktijk, jouw (teams) individuele kennis en de ontwikkelwensen. Ben je als (mkb-)ondernemer tegelijkertijd leidinggevende, afdelingshoofd of bedrijfsleider? Dan vraagt dit bepaalde skills op het gebied van leiderschap. Met onze Leiderschap training  helpen we je om jouw leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. Wil je op het vlak van commercie meters maken met je team? Dan hebben we ook daar relevante trainingen voor.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! 

Contact opnemen