Sigma Personeelsdiensten

Met onze software is het mogelijk om veel processen te professionaliseren en digitaliseren. Daarnaast biedt het uitgebreide mogelijkheden voor een snelle en complete onboarding, HR-workflows en een volledig HR-dossier per werknemer. Zo beschik je over alle functionaliteiten voor de salaris- en personeelsadministratie. Zelf Doen bestaat uit drie pakketten: Zelf Doen Basis, Zelf Doen Plus en Zelf Doen Pro. Zo is er altijd een pakket dat aansluit bij jouw wensen.

Zelf Doen Basis

Met het pakket Zelf Doen Basis kun je snel en volledig aan de slag met jouw salarisadministratie. Wij richten de software compleet op maat voor je in. Daarnaast voeren we een HR-scan uit en checken we de arbeidsovereenkomsten. Ook na de implementatie blijven we betrokken en voorzien we je periodiek van updates en rapportages. Bovendien springen we bij als de situatie daar om vraagt. Zo ben je altijd verzekerd van kwaliteit en continuïteit.

✓   Complete implementatie op maat
✓   
Maak gebruik van onze salarissoftwarepakketten Nmbrs en Hubbae
✓   HR-scan en check arbeidsovereenkomsten
✓   Twee dagdelen training voor salarisadministrateurs
✓   Jaarlijks evaluatiegesprek
✓   Updates over software en vakinhoudelijke onderwerpen

Voortvarend van start met salarisadministratie? En wil je daarbij ondersteuning van ervaren specialisten? Kies dan voor Zelf Doen Basis!

→ Vanaf €3,05 per loonstrook

Offerte aanvragen

Zelf Doen Plus

Zelf Doen Plus bestaat uit het complete pakket van Zelf Doen Basis met aanvullende functionaliteiten voor een volledige HR-administratie. Met Zelf Doen Plus kun je naast de salarisadministratie ook de HR-administratie professionaliseren en digitaliseren. Naast een volledig HR-dossier per werknemer kun je met digitale HR-workflows processen automatiseren. Ook kun je documenten digitaal genereren en ondertekenen. Zo heb je altijd overzicht en weet je wat er speelt!

✓   Volledig HR-dossier per werknemer
✓   Digitaal verlof en declaraties indienen door werknemers
✓   Mis nooit meer belangrijke momenten en vervaldata door actiepunten
✓   Professionaliseer en digitaliseer HR-processen met HR-workflows
✓   Digitaal documenten genereren en ondertekenen
✓   Koppelingen met arbodiensten en verzuimverzekeraars

Wil je een volledig digitale HR-administratie en gebruikmaken van digitale HR-workflows? Kies dan voor Zelf Doen Plus!

→  Vanaf €5,75 per loonstrook

Offerte aanvragen

Zelf Doen Pro

Zelf Doen Pro biedt het complete pakket van Zelf Doen Basis en Zelf Doen Plus. Daarnaast is het mogelijk om HR-processen die je liever uitbesteedt bij Sigma onder te brengen. Onze specialisten nemen de taken volledig over, zodat je zeker weet dat dit goed geregeld is. Denk aan langdurig verzuim, het opstellen van vaststellingsovereenkomsten of pro forma’s. Daarnaast weet je met Zelf Doen Pro wat er leeft onder medewerkers en ben je verzekerd van juridisch juiste documenten.

✓   Wijs processen en taken standaard toe aan onze specialisten
✓   Jaarlijks medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)
✓   Jaarlijkse check op juridische juistheid documenten

Wil je bepaalde HR-processen uitbesteden en jaarlijks peilen hoe de medewerkerstevredenheid is? Kies dan voor Zelf Doen Pro!

Prijs op aanvraag

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Het complete pakket Zelf Doen is dé oplossing voor de grotere MKB-bedrijven met een eigen salarisadministrateur in dienst. Heb je daarnaast behoefte aan efficiency, actuele kennis van wet- en regelgeving en een professional om op terug te kunnen vallen? Dat is precies wat Zelf Doen je biedt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? We vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Salarisadministratie liever uitbesteden?

Dat kan ook! Bij Sigma nemen we de salarisadministratie voor jouw bedrijf graag uit handen. Zo ben je altijd verzekerd van een tijdige en juiste salarisadministratie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.