Sigma Personeelsdiensten

Online HR-administratie

Met Sigma HR-Online is het mogelijk om de online salarisomgeving uit te breiden met diverse HR-functionaliteiten. Hiermee heb je een geïntegreerde online oplossing met tal van mogelijkheden, zoals een digitaal personeelsdossier, het online aanvragen en goedkeuren van verlof, actuele managementrapportages en het beheer van verstrekkingen en opleidingen.

Voordelen van Sigma HR-Online

Papieren verlofbriefjes en Excel overzichten behoren tot het verleden. De processen verlopen efficiënter en werken niet langer met kostbare en inefficiënte HR- en salarisprocessen. Door de tijdige signaleringen reageer je bovendien alert op alle belangrijke momenten, zoals het einde van de proeftijd, de afloop van een tijdelijke arbeidsovereenkomst, jubilea, verjaardagen en nog veel meer.

Actuele overzichten en rapportages

Sigma HR-Online biedt je actuele managementrapportages en overzichten op het gebied van salarissen, personeelskosten, verlof en verzuim. Een online dashboard waar je dagelijks de meest actuele stand van je organisatie bekijkt. Wij helpen je graag bij de interpretatie van de cijfers en adviseren je over mogelijke acties.

Medewerkers voelen zich meer betrokken

Medewerkers hebben altijd en overal inzicht in hun persoonlijke gegevens, loonstroken en hun digitaal personeelsdossier. Daarnaast krijgen zij meer verantwoordelijkheid voor hun eigen HR-proces. Verlof aanvragen of een adreswijziging doorgeven? Het kan allemaal in de speciale werknemers app. Zelfs declaraties verlopen soepel en snel; je uploadt een foto en je declaratie is geregistreerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op!