Sigma Personeelsdiensten

Bij ons kun je zijn wie je bent

Bij Sigma werken we in een informele en inspirerende omgeving. We vinden het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent en dat je je thuis voelt in onze organisatie. Je werkt samen met professionele collega’s in een team waar ruimte is voor plezier en gezelligheid. Natuurlijk kun je daarnaast rekenen op goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we je kansen voor persoonlijke groei, blijven werk en privé in balans en hebben we oog voor vitaliteit.

leuk werk, goede werksfeer en een fijne werkplek

Leuk werk en een goede baan is de optelsom van inhoudelijk uitdagende werkzaamheden, een goede werksfeer en een fijne werkplek. Bij Sigma werken we daar samen aan. Dat doen we met enthousiaste collega’s, die altijd voor elkaar klaar staan. Elkaar helpen doen we vanzelfsprekend. Het onderlinge vertrouwen is groot. Ook naast het werk zoeken we elkaar regelmatig op. We sporten samen, organiseren een teamuitje of volgen een workshop. Je collega’s hoeven geen vrienden te zijn, maar een goede klik is wel belangrijk. Zo leren we elkaar ook op een andere manier kennen!

Oog voor jouw ontwikkeling

Doen wat bij je past en wat jij belangrijk vindt. Dat vinden we belangrijk. Dit kan betekenen dat je stappen wilt maken in je carrière. Of juist dat je tevreden bent met het werk dat je doet. Wij passen ons aan en ondersteunen je daar waar nodig. Heb je ambities om door te leren? Dan investeren we graag in je, bijvoorbeeld met een aantrekkelijke studieregeling. In onze ogen gaat groei en ontwikkeling over meer dan alleen vakinhoudelijke kennis. Daarom hebben we ook oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Goede werk-privébalans

In een wereld die veel van je vraagt, is ook ontspanning belangrijk. Daarom bieden we je voldoende vrije tijd. Met 29 vakantiedagen kun je leuke dingen ondernemen. Verder maken we ons hard voor een goede werk-privébalans. We zijn flexibel en bieden je de mogelijkheid om je uren zelf in te delen. Dat geldt ook voor je keuze om af en toe thuis te werken. Verder besteden we veel aandacht aan vitaliteit. Daarvoor hebben we een eigen fitkalender, een goede fitnessregeling en aantrekkelijke workshops.