Sigma Personeelsdiensten

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. We zijn oprecht geïnteresseerd in je en willen graag samen een succes maken van jouw keuze om bij ons te komen werken. Daarom staat er vanaf de start een coach naast je. Deze collega maakt je wegwijs in (de werkprocessen van) onze organisatie. Natuurlijk kun je bij je al je collega’s terecht als je vragen hebt, maar jouw opleider is je eerste aanspreekpunt. Dat werkt wel zo gemakkelijk. We vinden het belangrijk om ‘de vinger aan de pols’ te houden. Daarom zitten we regelmatig even samen. Zijn jouw verwachtingen nog de onze? We hebben bij Sigma structureel aandacht voor jouw ambities en loopbaanperspectieven.

Zit jij lekker in je vel?

Die vragen stellen we regelmatig. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze organisatie beter presteert als iedereen met plezier naar het werk gaat. We zoeken balans tussen wat je wilt, wat je kunt en wat wij van je verwachten. Een goede balans vinden, gaat niet altijd vanzelf. Daarom bieden we je de mogelijkheid om met een coach te praten en stimuleren we een sportieve levensstijl, óók met een financiële bijdrage. Natuurlijk vragen we je om in drukke tijden een stapje extra te zetten, maar we zijn niet gecharmeerd van een overwerkcultuur. Een goede werk-privébalans is voor ons net zo belangrijk als voor jou.

Betaald studeren

We zeiden het al: voor Sigma is jouw professionele ontwikkeling belangrijk. We geven je alle ruimte om te studeren, sterker nog: we juichen het toe. De kosten voor de opleiding nemen wij voor onze rekening. Wil je tijdens werktijd een opleiding volgen? Dan betalen we (afhankelijk van de keuze van je opleiding) vaak ook nog eens de helft van je salaris door.

Permanente educatie

Sigma is een erkende PE-instelling. Dit betekent dat we zorgen voor permanente educatie van alle medewerkers. Naast jaarlijkse kennistrainingen, bieden we ontwikkeltrajecten zoals een Personal Development-traject, een Human-Development traject en een Management Development-traject. Voor ieder niveau een training. Door jouw groei kunnen we onze klanten optimaal ontzorgen.

Extra faciliteiten

Sigma kijkt naar wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen en ondersteunt je daarbij. Je kunt daarbij denken aan een autoregeling, regeling mobiele telefoon en het ter beschikking stellen van een laptop.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over het werken bij Sigma? Lees hier meer over onze cultuur, onze sollicitatieprocedure, jouw loopbaanmogelijkheden en onze collega’s.