Sigma Personeelsdiensten

Wanneer je een nieuwe medewerker aanneemt, wil je natuurlijk dat hij of zij zo snel mogelijk meedraait op de werkvloer. Daarbij is een vlotte en correcte registratie in de salarisadministratie van groot belang. Hubbae maakt het registreren van nieuwe medewerkers sneller, makkelijker en minder foutgevoelig. Zo heb je de administratie snel geregeld en maakt jouw nieuwe medewerker een vliegende start!

Wat is Hubbae?

Met Hubbae regel je de salarisadministratie voor nieuwe medewerkers sneller en eenvoudiger dan ooit. Voorheen moest je zelf om de gegevens van nieuwe medewerker vragen en daarna eigenhandig invoeren in het systeem. Een tijdrovende en foutgevoelige klus. Met Hubbae gaan we terug naar de bron en wordt jouw nieuwe medewerker gevraagd om via de Hubbae applicatie zelf zijn of haar gegevens direct in te vullen in het systeem. De applicatie controleert daarbij of alle benodigde informatie is ingevuld. Half ingevulde formulieren of incorrecte gegevens zijn met Hubbae daarmee verleden tijd. Het enige wat jij als werkgever nog hoeft te doen is het invullen van de afspraken die gemaakt zijn over het contract. Dit kan met Hubbae eenvoudig online en op elk gewenst moment. Via een directe koppeling worden de gegevens en documenten gelijk opgenomen in jouw salarisadministratie. Op deze manier wordt het registreren van nieuwe medewerkers efficiënter, makkelijker en vollediger.

In 3 stappen jouw nieuwe collega in de administratie

Aan de slag

Komt er een nieuwe medewerker in dienst? Registreer deze dan eenvoudig via Hubbae. Zo is de salarisadministratie in no-time geregeld en kan jouw nieuwe medewerker snel aan de slag. Bij Sigma verloopt het registratieproces van nieuwe medewerkers standaard via Hubbae. Het gebruik van de applicatie is voor klanten van Sigma dan ook volledig kosteloos. Inloggen kan eenvoudig met dezelfde inloggegevens als van het salarisadministratie account in Nmbrs. Je hebt dus geen nieuwe gebruikersnaam of wachtwoord nodig! Klik hier om in te loggen en direct aan de slag te gaan. Hubbae is ook te vinden onder het kopje ‘Inloggen’ bovenaan de website. 

Contact

Heb je vragen over het gebruik van Hubbae? Neem dan eens een kijkje op onze supportpagina. Benieuwd wat Hubbae voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Onze Hubbae specialisten gaan graag met je in gesprek!