Sigma Personeelsdiensten
Advies Werknemersverzekeringen

Onafhankelijk advies

Goede arbeidsvoorwaarden maken een aantrekkelijke werkgever van je. Dat is belangrijk om goede medewerkers vast te houden en talentvolle mensen aan te trekken. Goed werkgeverschap zorgt er bovendien voor dat je medewerkers zich verbonden voelen met je bedrijf. Naast primaire arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris, bieden veel werkgevers een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook op het gebied van werknemersverzekeringen kun je je als werkgever onderscheiden. Dit doe je met de juiste regelingen rond verzuim en arbeidsongeschiktheid. Bij Sigma Personeelsdiensten adviseren we je graag. We zijn je van dienst op het gebied van ziekteverzuimverzekeringen, aanvullingsverzekeringen op de WIA zoals de WGA-Hiaatverzekering en WIA-Excedentverzekering. Ook hebben wij de kennis voor een goed advies op het gebied van WGA-Eigen Risicodragen en Ziektewet-Eigen Risicodragen.

Wij werken voor deze personeelsrisico’s met nagenoeg alle verzekeraars. Wij ontvangen hierbij geen provisie, in plaats daarvan vergoed je ons op basis van een abonnement. Dit is vaak goedkoper en hierdoor is ons advies objectief en volledig gericht op het beste product bij jouw wensen. Nu én met oog op de toekomst van jou en jouw bedrijf.

Benieuwd wat we voor jou of voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Vrijblijvend kennismaken
Team Pensioen & Inkomen

Wij ontzorgen

Onze inzet is steeds goed werkgeverschap. We ondersteunen, ontzorgen en adviseren je op alle vraagstukken waarmee je als werkgever te maken kunt krijgen. Dat betekent dat wij ook thuis zijn in het zo goed en volledig mogelijk regelen van de werknemersverzekeringen. Daarmee bied je je medewerkers extra financiële zekerheid in geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wil jij goed voor je medewerkers zorgen? Onze specialisten regelen dat graag voor je. Onze aanpak is altijd persoonlijk en laagdrempelig. Het moet gewoon goed geregeld worden. Wij helpen je met een afgewogen advies én zijn daarbij objectief, omdat wij geen provisie ontvangen van de verzekeraar. Vervolgens nemen wij de zorg voor je werknemersverzekeringen uit handen, zodat je zelf zorgeloos kunt blijven ondernemen.

Neem contact op