Sigma Personeelsdiensten

Wil je je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen en werk je als leidinggevende, afdelingshoofd of bedrijfsleider binnen een (mkb-)onderneming?  Dan is deze training echt iets voor jou. De training bestaat uit vijf modules en één intervisiebijeenkomst. Daarvoor nemen we een Persoonlijk Profiel Analyse (PPA) af. Deze bespreken we persoonlijk of telefonisch met je voordat de training van start gaat. Tevens ‘zoomen we in’ op jouw leerwensen. Zo kunnen we optimaal aansluiten bij persoonlijke kennis en mogelijkheden.

Vijf modules in kleine groepen

We zijn ervan overtuigd dat samenwerken en samen leren in kleine groepen van maximaal 10 personen het meeste resultaat oplevert. Met maximaal negen andere leidinggevenden doorloop je de volgende modules:

  • Module 1 – Strategie en leiderschap
  • Module 2 – Zelfkennis, mensenkennis en communicatieve vaardigheden
  • Module 3 – Stijlen van leidinggeven
  • Module 4 – Teamleiderschap en samenwerken
  • Module 5 – Ontwikkelen en verbeteren

Na de derde module plannen we een intervisiebijeenkomst waarbij je je kennis leert toepassen op situaties in jouw werkpraktijk.

Individueel coachgesprek

Afhankelijk van jouw behoefte en/of actuele vraagstukken, is het altijd mogelijk om na afloop van de training een afspraak te maken voor een individueel coachgesprek.