Sigma Personeelsdiensten

Salarisadministratie Zelf Doen

Ben je op zoek naar moderne en gebruiksvriendelijke salarissoftware en heb je zelf een salarisprofessional in dienst? Dan is Zelf Doen de dienstverlening die bij jou past. Daarbij blijft het bij Sigma niet bij software; je kunt rekenen op een persoonlijke en vooruitstrevende samenwerkingspartner. We faciliteren je met vaktechnische updates, persoonlijk contact, trainingen en rapportages. Met dit basispakket en onze specialisten als back-up, ben je gegarandeerd van continuïteit en kwaliteit.

✓   Je hebt zelf een salarisprofessional in dienst
✓   Maak gebruik van onze salarissoftwarepakketten Nmbrs en Hubbae
✓   Persoonlijk contact met onze specialisten
✓   Continuïteit en altijd een back-up
✓   Optioneel: HR-functionaliteiten

Klaar om jouw salarisadministratie te optimaliseren? Bij Zelf Doen bieden we je de keuze uit drie pakketten: Basis, Plus en Pro. Zo is er altijd een variant die bij jou past.

Meer informatie

Salarisadministratie uitbesteden

Wil je geen zorgen rondom de salarisadministratie? Kies dan voor het volledig uitbesteden van de salarisadministratie aan Sigma. Salarisadministratie vraagt om specialisme. Daarom kiezen ruim 3.000 werkgevers voor Sigma. Laat je de salarisadministratie door ons doen, dan kun je rekenen op kwaliteit, tijdigheid en continuïteit. Daarbij maken we gebruik van de meest vooruitstrevende salarissoftware en heb je altijd een vast contactpersoon. Toegankelijk en dichtbij!

✓   Onze salarisprofessionals voeren jouw salarisadministratie uit
✓   Jij levert alleen mutaties aan
✓   Maak gebruik van onze salarissoftwarepakketten Nmbrs en Hubbae
✓   Persoonlijk contact met onze specialisten
✓   Optioneel: HR-functionaliteiten

Wil je zeker zijn van een tijdige en juiste salarisadministratie? Besteed het dan uit aan onze salarisprofessionals. Wij nemen het graag voor je uit handen.

Meer informatie

Vrijblijvende demo

Bij Sigma is je salarisadministratie in goede handen. We bewijzen onze meerwaarde door het inzetten van vooruitstrevende digitale oplossingen en de kracht van persoonlijk advies. Benieuwd naar de mogelijkheden van ons gebruiksvriendelijke salarispakket voor jouw organisatie? We vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvende demo.

 

Salaris en HR op één plek

Wij zijn ervan overtuigd; salarisadministratie is onlosmakelijk verbonden met HR. Met onze vooruitstrevende software bieden we dan ook een uitgebreid scala aan HR-functionaliteiten aan. Binnen ons online salarissoftwarepakket Nmbrs vind je beiden in één applicatie. Daarmee kunnen klanten efficiënter en effectiever hun HR beheren. Van het aannemen van personeel tot verlof aanvragen en het digitaal ondertekenen van overeenkomsten. Onze HR-functionaliteiten zorgen ervoor dat bedrijven de menselijke kant van hun organisatie met vertrouwen kunnen beheren en optimaliseren.