Sigma Personeelsdiensten
Personeel- & organisatieadvies

Effectief werkgeverschap

Het succes van de organisatie wordt voor een groot deel bepaald door de effectiviteit van het werkgeverschap. Het op een juiste manier structureren, faciliteren en motiveren van medewerkers heeft een groot effect op het resultaat van een onderneming. De redenen om ons in te schakelen zijn divers, maar meestal knelt of schuurt er iets. Heel duidelijk je vinger erop leggen, is lastig, maar dat er iets moet gebeuren is wél duidelijk. We zien vaak dat de organisatie, de processen of het systeem van functioneren en belonen aanpassing behoeven. Door aan de juiste knoppen te draaien helpen onze specialisten jou en jouw organisatie vooruit.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat onze HR-adviseurs voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! We gaan graag met je in gesprek!

Neem contact op

 

Personeel- & organisatieadvies

Professioneel en persoonlijk advies

Dankzij onze full-service dienstverlening hebben we een breed scala aan specialisten in dienst en kunnen we je ondersteunen bij al je personeelsvraagstukken. Zo kunnen we je helpen bij de ontwikkeling van medewerkers, de begeleiding van een werving en selectietraject, het ontwikkelen van een strategisch personeelsbeleid en bieden van organisatieadvies. Desgewenst brengen we samen de missie, visie en strategie van jouw bedrijf in kaart en borgen we deze, zodat alle neuzen dezelfde kant op staan. We adviseren niet alleen, maar steken ook graag de handen uit de mouwen. Dat doen we op projectbasis, maar we zijn ook inzetbaar voor interim HR-advies als (tijdelijke) extra ondersteuning voor jouw afdeling P&O.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! 

Contact opnemen