Sigma Personeelsdiensten

Onze unieke combinatie

Met onze vooruitstrevende software en persoonlijke benadering bieden we je een unieke combinatie:

✓   Je krijgt online toegang tot jouw salarisadministratie
✓   Wij zorgen voor de implementatie en vakinhoudelijke waarborging
✓   Contact met onze persoonlijke adviseurs
✓   Via onze software lever jij de mutaties aan, wij verwerken en controleren de mutaties
✓   Via onze nieuwsbrief ontvang je periodiek updates
✓   We geven proactief advies op jouw persoonlijke situatie

Jouw medewerkers kunnen rekenen op een correcte en digitale loonstrook. Heb je inhoudelijke vragen over salarissen en arbeidsvoorwaarden? Stel ze aan jouw persoonlijke adviseur, die jouw bedrijf en de lokale markt kent. Zo werken we samen aan een complete en juiste salaris- en personeelsadministratie.

Hubbae

Hubbae is hét voorbeeld van de innovatieve slagkracht van Sigma. Onze klanten maken kosteloos gebruik van Hubbae. Met deze zelfontwikkelde applicatie richten we specifieke werkprocessen zo efficiënt mogelijk in. Dit levert tijdwinst, financieel voordeel of risicobeperking op. En juist doordat we Hubbae zelf hebben ontwikkeld, kunnen we het uitbreiden als we opnieuw kansen zien om processen te optimaliseren. Hubbae omvat drie functionaliteiten:

  1. Digitaal onboarden van een nieuwe werknemer tot de salarisadministratie. De werknemer levert zelf zijn gegevens aan en eventueel aanvullende documenten.
  2. Hubbae checkt automatisch of er een loonkostenvoordeel of no-riskpolis van toepassing is. Dat is financieel erg interessant en kan zomaar € 6.000,- per jaar opleveren. Met Hubbae regelen we dit automatisch op basis van no cure, no pay voor onze klanten.
  3. Met Hubbae faciliteren we het proces om een oproepkracht een aanbod vaste arbeidsomvang te doen, na een dienstverband van twaalf maanden. Dit is wettelijk verplicht als je een oproepkracht in dienst hebt. Met Hubbae ben je verzekerd van een snelle afhandeling en correcte vastlegging.

Log met jouw Nmbrs-gegevens in en ontdek hoe eenvoudig Hubbae werkt.

Meer informatie

HR-Online

Met HR-Online kun je de online salarisomgeving uitbreiden met diverse HR-functionaliteiten. Hiermee heb je een geïntegreerde online oplossing met tal van mogelijkheden. Je hebt realtime toegang en inzicht in je basis HR-processen.

✓   Digitaal personeelsdossier per werknemer
✓   Digitaal verlof aanvragen en declaraties indienen door werknemers
✓   Beheer van van verstrekkingen, opleidingen en beoordeling en functioneren
✓   Actuele managementrapportages, dashboards en uitgebreide overzichten
✓   Signaleringen van de belangrijkste actiepunten en vervaldata

Alle basis HR-processen worden gedigitaliseerd en kun je eenvoudig en overzichtelijk raadplegen. Gebruiksvriendelijk, veilig en online beschikbaar; waar en wanneer je maar wilt. Door actuele rapportages kun je snel goed onderbouwde beslissingen nemen en heb je controle over je salaris- en personeelsadministratie in één systeem.

Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden? Bekijk de brochure en vraag vrijblijvend een demo aan. We adviseren je graag!

Meer informatie

HR-Workflows

Digitalisering bespaart tijd. Dit geldt ook voor het gebruik van digitale HR-Workflows. De workflows kunnen compleet op maat worden ingericht en sluiten daarom perfect aan bij jouw behoeftes. Een ander voordeel van HR-Workflows is de transparante werkwijze. Je kunt bijvoorbeeld inzien dat jouw nieuwe werknemer de door jouw digitaal genereerde arbeidsovereenkomst moet ondertekenen. Dit zorgt voor overzicht en helpt je om grip te houden op al je processen.

✓   Breng je HR-processen onder in digitale HR-Workflows
✓   Wijs taken toe aan personen die hiervoor verantwoordelijk zijn
✓   Altijd overzicht in de actuele status van het proces
✓   Genereer en onderteken documenten digitaal
✓   Bespaar tijd en verklein de foutmarge bij het opstellen van documenten

Meer weten? Bekijk de brochure en vraag vrijblijvend een demo aan. We adviseren je graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Meer informatie

Vrijblijvende demo

Wil je je salarisadministratie uitbesteden? Dat kan bij Sigma. Je krijgt altijd inzicht in jouw administratie via onze software. Onze klanten maken standaard en kosteloos gebruik van onze zelfontwikkelde applicatie Hubbae. Met de twee pakketten HR-Online en HR-Workflows kun je deze dienstverlening uitbreiden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvende demo.

 

Salarisadministratie liever zelf doen?

Dat kan ook! Als je op zoek bent naar moderne en gebruiksvriendelijke software en zelf een salarisprofessional in dienst hebt, dan is Zelf Doen de dienstverlening die bij jou past. Ook kun je dan gebruikmaken van onze aanvullende functionaliteiten en specialistisch advies. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.