Sigma Personeelsdiensten
Ziekteverzuimverzekering vergelijken

Onafhankelijk advies

Een langdurig zieke werknemer levert al snel 150% extra kosten op. Om die reden is het verzekeren van het loondoorbetalingsrisico van je werknemers een verstandige keuze. De specialisten van Sigma Pensioen & Inkomen hebben een brede, objectieve kijk op het aanbod van diverse verzuimverzekeraars. Met de kennis die we hebben van jou en je bedrijf, kunnen we het beste aanbod tegen beste voorwaarden selecteren. Zo garanderen wij jou de meest passende verzuimverzekering, afgestemd op jouw (collectieve) arbeidsovereenkomst.

Verzuimverzekering vergelijken

Of je nu een ziekteverzuimverzekering wenst of een complete mkb verzuimontzorgverzekering, de specialisten van ons team Pensioen & Inkomen maken altijd een vergelijk tussen het aanbod van een tiental verzuimverzekeraars. De beste aanbiedingen zetten wij inzichtelijk naast elkaar. Zo bieden we jou een heldere keuze. Belangrijk om te weten, is dat wij niet werken op basis van provisie, maar op abonnementsbasis. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van hoeveel premie jij betaalt. Ons enige doel is om voor jou de beste dekking tegen de beste premie te regelen.

Wil je ook een onafhankelijke vergelijking van verzuimverzekeringen voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. 

Vrijblijvend kennismaken?
Wil je meer weten over onze werkwijze en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Sigma Pensioen & Inkomen voor jouw organisatie? We gaan graag met je in gesprek! Laat je naam en e-mailadres bij ons achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Samenwerking

De samenwerking binnen Sigma Personeelsdiensten zorgt ervoor dat we snel en correct gegevens kunnen uitwisselen tussen de personeelsadministratie en de verzekeraar. Zo kunnen we zaken goed, snel en efficiënt voor je regelen. Buiten het advies en beheer van je ziekteverzuimverzekering, kunnen wij je ook van dienst zijn bij het opstellen van een Risico Inventarisatie en Evaluatie, het opstellen van een verzuimprotocol, verzuimrapportages en interventies om verzuim(frequentie) te verlagen.