Sigma Personeelsdiensten

Over PWG Veiligheidskleding

PWG Veiligheidskleding is fabrikant van veiligheidskleding en importeur van de Steitz Secura veiligheidsschoenen. Het familiebedrijf is opgericht in 1910 en het wordt gerund door broer en zus, de tweede generatie. PWG Veiligheidskleding telt 25 medewerkers.

Op het gebied van veiligheidskleding (waaronder brandweerkleding) is PWG marktleider in Nederland. In nauwe samenwerking met haar klanten en partners zoals Dupont® en Goretex® wordt kleding in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. En dat maakt PWG uniek!

Wat ga je doen?

Als Accountmanager ga jij jouw commerciële stempel drukken. En écht meebepalen, omdat je met een klein commercieel team veel verantwoordelijkheid en vrijheid hebt. Onze meeste business doen we in Nederland en jij bent verantwoordelijk voor regio Noord Nederland.

In de buitendienst bestaat het team uit twee Accountmanagers en een Salesmanager die elk een eigen werkgebied bedienen. Op kantoor zijn er vier Commercieel Binnendienst Medewerkers die ondersteunen met offertes, mailingen en marketing. Jij werkt vanuit huis, je hebt dagelijks (telefonisch) contact met je commerciële collega’s en komt regelmatig samen met het team voor vakinhoudelijke, commerciële en producttrainingen. Dit gebeurt via Teams en ca. één keer per maand vanuit Goes.

In de sales zeggen ze dat het buiten te doen is. Maar als Accountmanager is jouw contact met Goes ook belangrijk. Dat komt omdat we zelf produceren en per se kwaliteit willen leveren. Daarom moet er goed worden afgestemd tussen sales, productie en logistiek om realistische productiemogelijkheden niet uit het oog te verliezen.

Wat vragen wij jou?

 • Je hebt aantoonbare bewezen ervaring in sales (B2B) en een relevant en actueel netwerk;
 • Je hebt affiniteit met de werksfeer van een MKB-/familiebedrijf dat zelf produceert;
 • Je hebt ervaring met MS Office;
 • Je bent op een gezonde manier nieuwsgierig en hebt de wil om te leren;
 • Je bent woonachtig in Noord Nederland (boven de rivieren).

Wat bieden wij jou?

 • Je komt te werken bij een familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur;
 • Je krijgt een baan waarin jij het verschil kan maken en rapporteert aan de salesmanager;
 • Je krijgt veel vrijheid en de ruimte om zelfstandig te werken;
 • Je krijgt een goed salaris: ca. € 50.000,- bruto jaarsalaris op basis van een fulltime dienstverband;
 • Je krijgt o.a. een auto van de zaak, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling;
 • Je ruimte en budget voor persoonlijke ontwikkeling.

Bij PWG Veiligheidskleding heerst er een sfeer van hard werken én er samen voor gaan. Alle deuren staan letterlijk open en als familiebedrijf zijn we goed voor ons personeel. Waarschijnlijk hebben we daarom veel lange dienstverbanden.

Contact

Accountmanager worden bij PWG Veiligheidskleding? Solliciteer direct!
Wil je eerst meer weten? Bel dan naar Sigma Personeel & Organisatie op telefoonnummer 0113-239400 en vraag naar Astrid de Zeeuw-Beemster of stuur haar een e-mail op vacatures@sigmapersoneel.nl.