Sigma Personeelsdiensten

Er wordt echt naar je geluisterd en er is altijd ruimte om door te groeien

Frank Duitemeijer

Payroll & HR Specialist

Bij Sigma hoor je bij het team. We hebben 5 vestigingen in Zuidwest-Nederland en zitten daarmee dicht bij onze klanten. Dat vinden wij belangrijk. Op onze kantoren kennen we elkaar persoonlijk. We zijn samen trots op de zaak. Graag stellen we je onze collega Frank Duitemeijer aan je voor.

Naam: Frank Duitemeijer
Functie: Payroll & HR Specialist

Vertel! Wie ben jij?
“Ik ben Frank en woon in Terneuzen – op een steenworp afstand van kantoor – samen met mijn vrouw en drie kinderen. Twaalf jaar geleden ben ik bij Sigma gaan werken als salarisadministrateur. Ik zit veel op kantoor, dus daarom vind ik het in mijn vrije tijd erg fijn om lekker naar buiten te gaan. Bijvoorbeeld een terrasje pakken, uit eten of barbecueën, maar ook ga ik graag op pad met mijn wielrenfiets.”

Wat doe je als Payroll & HR Specialist precies?
“Ik werk samen met een Payroll & HR Consultant en samen zijn we verantwoordelijk voor diverse klantdossiers. De Payroll & HR Consultant is normaal gesproken het eerste aanspreekpunt, maar omdat ik al langer bij Sigma werk, ben ik ook voor een groot aantal klanten het eerste aanspreekpunt. Voor de klanten zorgen we voor de maandelijkse salarisverwerking. Daarnaast geef ik ook advies. Als een klant belt met een vraag, vind ik het altijd erg fijn om te kunnen helpen. Met mijn kennis en ervaring kan ik echt van meerwaarde zijn en ervoor zorgen dat het probleem snel is opgelost. Op deze manier kunnen zij snel weer verder met hun dagelijkse werkzaamheden.”

Wist je altijd al dat je dit wilde gaan doen?
“Ha! Nee, zeker niet. Als mensen op mijn achttiende hadden gezegd: over twintig jaar werk je als Payroll & HR Specialist, dan had ik ze hard uitgelachen. Ik had niet gedacht dat ik ooit voor een kantoorbaan zou gaan. Maar het is zeker een positieve verrassing gebleken. Na school heb ik lange tijd in de horeca gewerkt. Mijn vrouw is lerares en dat ging uiteindelijk toch niet zo goed samen met mijn horecabaan. Toen heb ik mezelf ingeschreven voor een PDL-cursus. Al vrij snel kon ik in het werkveld als Payroll & HR Specialist aan de slag en dat vond ik het erg leuk om te doen. Ik kwam enkele jaren later bij Sigma terecht en zit hier nu alweer twaalf jaar erg op mijn plek.”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
“Dat kan heel wisselend zijn. De salarissen worden natuurlijk iedere maand uitbetaald, dus dat is steeds een terugkerend ritueel. Maar tussendoor krijg ik ook allerlei vragen van klanten, heb ik te maken met wet- en regelgeving die vaak verandert en heb ik veel contact met mijn relaties omdat veel zaken te maken hebben met de salarisadministratie. Hoewel de naam Payroll & HR Specialist wellicht anders doet vermoeden, is het een erg afwisselende en dynamische baan. Er gebeurt veel aan de achterkant, zodat jij op tijd je loon op je rekening hebt staan. De afwisseling in het werk vind ik erg leuk.”

En hoe is de onderlinge sfeer op kantoor?
“Heel gezellig! Er zijn momenten dat er echt heel hard gewerkt moet worden en er allerlei deadlines zijn, maar daarnaast maken we ook tijd om plezier met elkaar te hebben. Even een praatje maken of een potje tafeltennissen in de kantine. We brengen veel tijd met elkaar door, dus dan is het wel heel fijn als het ook gezellig met elkaar is.”

Wat vind je fijn aan werken bij Sigma?
“Ik heb gemerkt dat het bedrijf echt naar je luistert en er altijd ruimte is om door te groeien. Zelf ben ik ook bezig om weer nieuwe dingen te leren en ik wil graag verder doorgroeien in de functie van Payroll & HR Consultant. Bij Sigma krijg ik de kans om mezelf hierin te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast is het ook een werkgever waar niet alleen gekeken wordt naar wat je kan, maar staat gezelligheid ook heel hoog bovenaan.”

Ontdek alles over jouw nieuwe baan.
Werken bij Sigma Personeelsdiensten?
Werken bij Sigma Personeelsdiensten?
Ontdek alles over jouw nieuwe baan