Sigma Personeelsdiensten

Van Doorn Bakkerijen in Spijkenisse (onderdeel van de Euro Pâtisserie Groep) is sinds 1919 uitgegroeid tot een strak georganiseerde lijnbakkerij die een breed assortiment koek en koekspecialiteiten produceert. Dit gebeurt door middel van 4 staalbandovens met een capaciteit van 12 miljoen kg product per jaar. Van Nederland tot Australië, je vindt onze producten zowel op de nationale als de internationale markt.

Functieomschrijving

Als onze chef deegkamer zorg jij ervoor dat het werk binnen de deegkamer vlekkeloos verloopt. Jij weet als geen ander dat het deeg de basis is van de koek en dat het werk in de deegkamer hierdoor direct invloed heeft op het gehele productieproces. Doordat jij altijd een duidelijk overzicht hebt, weet je precies welke orders er geproduceerd moeten worden volgens welke normen en stuur je de medewerkers in de deegkamer moeiteloos aan. Zo weet niet alleen jij wat er moet gebeuren, maar ook de medewerkers weten precies wat je van hen verwacht en wanneer. Doordat jij jouw leidinggevende en coördinerende vaardigheden goed inzet, zorg je voor uitstekende samenwerking en houd je de medewerkers gemotiveerd.

Ook bij storingen of andere problemen raak jij het overzicht niet kwijt. Je signaleert ze tijdig, blijft rustig en zorgt dat ze zo snel mogelijk worden opgelost, zonder dat je andere belangrijke zaken uit het oog verliest. Jij ziet uit jezelf precies wat er moet gebeuren om het proces soepel te laten verlopen en stuurt anderen hierin aan. Kwaliteit, veiligheid en hygiëne zijn voor jou uiterst belangrijk en dit laat je zien door altijd te zorgen voor een schone en veilige werkplek en door continue beoordeling van het deeg en nauwkeurige vastlegging hiervan. Kortom: jij laat je niet snel uit het veld slaan en krijgt er energie van om anderen aan te sturen en hen te motiveren om samen te werken aan een mooi product van hoge kwaliteit.

Functie-eisen

  •  MBO werk- en denkniveau.
  • Ervaring in een leidinggevende functie.
  • Affiniteit met- en kennis van techniek.
  • Een VCA en kennis van HACCP zijn een pré, maar dit kan je ook via ons halen.
  • Je kan goed overzicht houden en gestructureerd werken.
  • Je hebt uitstekende leidinggevende en communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitdagende baan in een toonaangevende bakkerij.
  • Een marktconform salaris.

Belangrijk om te weten
Gedurende het hoogseizoen (week 35 t/m week 50) werk je 5 dagen van 7,12 uren (maandag t/m vrijdag). Buiten het hoogseizoen werk je 4 dagen van 9 uren (maandag t/m donderdag).

Informatie en solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier! Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Antoinette Abresch (HR adviseur) via aabresch@europatisserie.nl of 06-15103655.