Sigma Personeelsdiensten

De Westerschelde Ferry vervoert dagelijks met twee ferryboten passagiers tussen Vlissingen en Breskens. We doen dat met ruim 40 ervaren medewerkers. Daarbij vinden we comfort en betrouwbaarheid twee belangrijke pijlers.

Wie zoeken wij

We zijn per direct ter versterking van onze nautische dienst op zoek naar een matroos. Je bent het eerste aanspreekpunt aan boord voor passagiers. Je vindt het leuk om contacten te leggen, een helpende hand te bieden waar nodig en vragen te beantwoorden die je krijgt. Je zorgt ervoor dat passagiers veilig aan boord komen en veilig aan boord zijn.

Jij kunt kleine technische klussen prima zelfstandig uitvoeren. En je begrijpt als geen ander dat schoonhouden van de ruimtes belangrijk is.

Je bent flexibel en bent met name ook in de zomer bereid om extra in te springen. Je wordt ingeroosterd in ochtend, middag of dagdienst. Ook loop je consignatiediensten, waarbij je oproepbaar bent. Tenslotte vinden we het belangrijk dat je de ambitie en capaciteiten hebt om door te groeien naar stuurman en kapitein.

Opleiding en werkervaring

  • Leeftijd vanaf 21 jaar.
  • Wij zoeken kandidaten die in bezit zijn van een groot vaarbewijs. Opleiding SMBW of SWK is een pré.
  • Ambitie om door te groeien is een must, waarbij je intern verder wordt opgeleid en ook bereid bent om aanvullende cursussen en opleiding te volgen.

Wat bieden wij

Een mooie en afwisselende baan op het water, waarbij je je verder kunt ontplooien. Wij investeren in jou via opleiding en training on the job via onze ervaren medewerkers. Wij hanteren een eigen cao met goede voorwaarden.

Als je belangstelling hebt, stuur je cv en motivatiebrief dan naar: hrm@westerscheldeferry.nl We zien je reactie graag tegemoet!