Sigma Personeelsdiensten

Functie informatie | Wat ga je doen?

Als kwaliteitscoördinator werk je aan het mede-ontwikkelen en opstellen van kwaliteitsbeleid van de huisartsenzorg op tactisch en operationeel niveau. Je draagt zorg voor de implementatie en borging van het kwaliteitsbeleid en de daaruit voortvloeiende procedures en protocollen binnen de organisatie. Je adviseert en ondersteunt de directie, het management en de kwaliteitscommissie bij het vormgeven en uitvoeren van kwaliteitsverbeteringen. Denk ook aan het zelfstandig uitvoeren van kwaliteitsaudits, toetsen van de naleving van kwaliteitsstandaarden, het bijdragen aan het opstellen van het kwaliteitsjaarverslag, het initiëren van verbeteracties, het onderhouden van contacten binnen het interne netwerk en met externe partijen zoals InEen, de LHV, NGH en patiëntenorganisaties. Kortom, je werkt op een manier die de professionele dienstverlening ondersteunt, verbetert en die voldoet aan de
wettelijke eisen en organisatorische doelstellingen.

Wij zoeken | Je hebt…

  • met succes een HBO opleiding afgerond in een relevante richting, met nadruk op kwaliteitsmanagement binnen de zorgsector, praktische kennis van kwaliteitsstandaarden en wetgeving in de zorg is een pré.
  • brede ervaring met het ontwikkelen en implementeren van kwaliteitsbeleid, procedures en protocollen, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving.
  • sterke analytische vaardigheden en het vermogen om beleid te vertalen naar concrete en uitvoerbare plannen, een uitstekend vermogen om activiteiten te plannen, organiseren en te structureren waarbij effectieve systemen worden gecreëerd om kwaliteitsbeleid succesvol te implementeren en te monitoren.
  • het vermogen om complexe informatie duidelijk en begrijpelijk te maken voor diverse doelgroepen.

Ons aanbod

Als kwaliteitscoördinator krijg je bij Nucleuszorg volop ruimte, kansen en support om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien. Wij volgen de Cao Huisartsenzorg. Een aantal arbeidsvoorwaarden:

  • in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar voor 24 – 32 uur per week
    met uitzicht op een vast dienstverband. Standplaats: Terneuzen.
  • salariëring in salarisschaal 8, min. € 3.783 – max. € 4.950 bruto per maand, op basis van 38 uur per week en een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Interesse in of vragen over de functie?

Leuk! Je kunt je interesse kenbaar maken. Uitgebreide informatie over Nucleuszorg kun je vinden op www.nucleuszorg.nl. Neem bij vragen contact op met L. du Puy via hr@nucleuszorg.nl of 0115-643002.

Sollicitaties | Sluitingsdatum

Stuur jouw motivatiebrief én Curriculum Vitae, onder vermelding van “Kwaliteitscoördinator” per e-mail naar hr@nucleuszorg.nl. De vacature sluit op 21 mei 2024. De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 27 mei 2024. Een assessment en het opvragen van referenties kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.

Logo Nucleuszorg

Over Nucleuszorg

Nucleuszorg is een ondersteunende eerstelijns-organisatie van en voor huisartsen in Zeeuws- Vlaanderen.
Nucleuszorg heeft als doel om samen met artsen en medewerkers te voorzien in goede en toegankelijke huisartsenzorg; buiten kantooruren via Nucleus Huisartsenposten en tijdens kantooruren met zelfstandig gevestigde huisartsenpraktijken verspreid door de hele regio. Daarnaast ontzorgt Nucleuszorg de huisartsenpraktijken op het terrein van bedrijfsvoering, personele inzet, digitalisering en telefonie. Ze draagt zorg voor een goede onderlinge relatie tussen huisartsen en behartigt hun collectieve belang.