Sigma Personeelsdiensten

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Naast het uitvoeren van de financieel-administratieve taken, heb je als MT lid een belangrijke rol op het gebied van financiële prognoses en rapportages, fungeer je als sparringpartner voor de directie en ben je aanspreekpunt voor diverse externe partijen zoals accountant en belastingdienst.

Je bent kritisch, je streeft continue kwaliteitsverbetering na en met jouw analytische blik weet je systemen en processen efficiënter in te richten.

Behalve financiële kennis en ervaring, heb je leidinggevende ervaring. Je bent sterk in communiceren, je durft beslissingen te nemen en met jouw coachende manier van leidinggeven weet je anderen te motiveren om zich vakinhoudelijk en persoonlijk verder en blijvend te ontwikkelen.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde hbo opleiding richting accountancy/bedrijfseconomie
  • Tenminste 5 jaar ervaring in een zelfstandige functie binnen finance.
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Bij voorkeur aantoonbare leidinggevende ervaring.
  • Ervaring met boekhoudpakketten, Exact is een pré.

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, WIA-verzekering, reiskosten, telefoon en laptop.
  • Een uitdagende functie binnen een enthousiast team in een organisatie die continue in beweging is.

Reageren

Ben jij enthousiast geworden? Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Mail je motivatie met curriculum vitae naar frans.maas@zzcoldstores.nl.

Heb je vragen? Neem dan telefonisch contact op via 06-5987 7098

ZZC

Over ZZColdstores

ZZColdstores is gespecialiseerd in het temperatuur gecontroleerd opslaan van voornamelijk exotisch fruit. Met koelhuizen in Kruiningen en Vlissingen-Oost en een eigen loskade bieden wij kwaliteit, veel capaciteit en flexibiliteit in op- en overslag. We zijn sterk in de ontwikkeling van software, om klanten nog sneller en makkelijker te helpen en van informatie te voorzien. Ga voor meer informatie naar www.zzcoldstores.com.