Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Tegemoetkoming van maximaal 2000 euro voor pensioenadvies

Tegemoetkoming van maximaal 2000 euro voor pensioenadvies

De nieuwe Wet Toekomst Pensioenen (Wtp) is op 1 juli 2023 in werking getreden. Een belangrijk onderwerp bij de behandeling van de wetgeving was het verminderen van het aantal werknemers zonder pensioenregeling. Sommige werkgevers zien de kosten van advies als een drempel om een collectieve pensioenregeling te starten. Om werkgevers nu aan te zetten om deze belangrijke arbeidsvoorwaarde te regelen, biedt MKB-Nederland een tegemoetkoming van maximaal 2000 euro in de advieskosten.

Met de tegemoetkoming kun je makkelijker de hulp van een pensioenadviseur inschakelen en een eigen pensioenregeling starten. De keuze voor een pensioenadviseur (met AFM-nummer) staat vrij. De tegemoetkoming vergoedt 90 procent van de advieskosten, met een maximumvergoeding van 2.000 euro. Dit jaar is voor honderd werkgevers een tegemoetkoming beschikbaar. De voorwaarden van deze actie vind je op ondernemen.nl

Wil je samen met ons aan de slag om tot een geschikte pensioenregeling voor jouw medewerkers te komen? Mogelijk kan je gebruikmaken van de tegemoetkoming van MKB-Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

naar inspiratie overzicht