Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Whitepaper: Inkomensrisico’s voor ondernemers

Inkomensrisico's Voor Ondernemers

Een beetje vreemd is het wel: waar de meeste ondernemers de zaken voor hun werknemers goed regelen, lijken ze zichzelf weleens te vergeten. Bewust? Soms wel, maar het komt ook voor dat ondernemers eenvoudigweg niet stilstaan bij de risico’s van arbeidsongeschiktheid en overlijden. Natuurlijk, dit zijn ook niet de meest leuke gespreksonderwerpen, maar ze verdienen wél serieus je aandacht. Heb jij het goed geregeld als jou iets overkomt?

Inkomensrisico’s voor ondernemers

Slaat het noodlot toe en heb je de risico’s niet afgedekt? Dan kan het (gezins)inkomen onder druk komen te staan. Zonder verzekering vervalt namelijk je inkomen en ben jij en/of je gezin aangewezen op het eventueel aanwezige eigen vermogen en het partnerinkomen. Is dat er niet? Dan is de bijstand het laatste financiële vangnet. Een dergelijk scenario maakt duidelijk dat nadenken over diverse inkomensrisico’s altijd loont. Niet alleen vanwege de financiële toekomst van jou en je nabestaanden, maar ook voor de prettige gedachte dat je daarmee alles goed geregeld hebt.

Zekerheid over je inkomen. Heb jij het goed geregeld?

Met welke inkomensrisico’s moet je rekening houden? Welke verzekeringen bieden uitkomst? En waar moet je aan denken qua kostenplaatje? In het whitepaper ‘Inkomenrisico’s voor ondernemers’ zetten we de belangrijkste informatie voor je op een rij. Klik op onderstaande knop om het whitepaper gratis te downloaden. Heb je naar aanleiding van deze whitepaper vragen? Neem gerust contact met ons op!

Inkomensrisico's Voor Ondernemers
naar inspiratie overzicht
Krijg vrijblijvend inzicht in de opties en kosten.
Welke AOV past bij jou? Vergelijk eenvoudig met de AOV-quickscan.
Welke AOV past bij jou? Vergelijk eenvoudig met de AOV-quickscan.
Inzicht in de opties en kosten