Sigma Personeelsdiensten

Vermogensplanning

Wil je meer inzicht in je financiële situatie, nu en in de toekomst? Een financiële planning biedt uitkomst en kan als vertrekpunt dienen voor het in kaart brengen van eventuele risico’s en kansen. Op basis van jouw persoonlijke inkomens- en vermogenspositie maken we jouw financiële situatie inzichtelijk. Daarbij kijken we naar je vermogen, inkomen en risico’s, nu én in je latere leven, zowel in privé als in je rol als ondernemer. We begrijpen dat je bedrijf je passie is, maar het bedrijf moet ook zorgdragen voor je inkomen en je oude dag.

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je meer weten over onze werkwijze en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Sigma Pensioen & Inkomen voor jouw organisatie? We gaan graag met je in gesprek! Laat je naam en e-mailadres bij ons achter, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Pensioentekort aanvullen

Blijkt uit de financiële planning dat sprake is van een pensioentekort? Dan heb je als ondernemer verschillende manieren om  pensioen op te bouwen. Je kunt kiezen voor sparen of beleggen in privé (box 3), sparen of beleggen in de BV, een lijfrente afsluiten bij een bank, verzekeraar of beleggingsinstelling of een pensioenregeling afsluiten bij een verzekeraar. Onze pensioenadviseurs kennen de mogelijkheden én de valkuilen. Voor een pensioenadvies op maat en voor het bemiddelen in de lijfrente- en/of pensioenverzekering gaan we graag met je in gesprek.

Compleet advies

Als financieel dienstverlener beschikken wij over een vergunning van de AFM. Dit betekent dat je altijd kunt vertrouwen op betrouwbare en onafhankelijke adviezen. De kracht van Sigma Pensioen & Inkomen is dat wij kunnen terugvallen op een breed scala aan specialisten, zowel binnen Sigma Personeelsdiensten als bij de accountants en belastingadviseurs van Schipper Accountants. Zo komen we altijd tot het beste en meeste complete advies voor jou.