Sigma Personeelsdiensten

Sigma Online salarisadministratie

We bieden je de keuze uit drie pakketten, die uiteenlopen van het volledig uitbesteden van je salarisadministratie aan onze salarisadministrateurs tot het uitsluitend bieden van toegang tot onze online salaris software, waarmee jij of een van je medewerkers de salarisadministratie volledig zelfstandig voert. Welke keuze je ook maakt, je hebt altijd en overal toegang tot alle documenten en overzichten. Door gebruik te maken van ons salarissysteem en met ons als back-up ben je gegarandeerd van continuïteit en kwaliteit. Valt één van jouw administratief medewerkers onverwacht uit, dan neemt één van onze salarisadministrateurs desgewenst (tijdelijk) het werk over. Kies het pakket dat bij jou past:

Sigma Compleet

Met Sigma Compleet kun je zelf volledig focussen op je onderneming en nemen wij de salarisadministratie compleet uit handen. Wij verwerken de mutaties, controleren de administratie en voorzien je als werkgever van de juiste output. Jouw medewerkers ontvangen periodiek hun salarisstrook. Alles wordt digitaal aangeleverd in je persoonlijke portal. Alle inhoudelijke vraagstukken worden door je persoonlijke adviseur beantwoord en deze zal als sparringpartner voor je klaar staan.

Samen met Sigma

Samen met Sigma betekent ook echt samen. Als werkgever krijg je overal en altijd inzicht in jouw administratie in onze gebruiksvriendelijke software. Periodiek voer je in de administratie de mutaties in en geef je Sigma een seintje als dit is afgerond. Wij controleren vervolgens de mutaties en verwerken deze tot de juiste output. Nadat de output inhoudelijk is gecontroleerd, wordt deze digitaal beschikbaar gesteld. Ook jouw medewerkers kunnen rekenen op een correcte en digitale loonstrook. Inhoudelijke vragen omtrent salarissen en arbeidsvoorwaarden kun je aan jouw persoonlijke adviseur stellen die jouw bedrijf en de lokale markt kent. Op deze manier werken we samen aan een complete en juiste salaris- en personeelsadministratie.

Sigma Procesondersteuning

Als je in staat bent om zelfstandig de salaris- en personeelsadministratie te verwerken, dan is Sigma Procesondersteuning het pakket wat goed bij je aansluit. Met Sigma Procesondersteuning bieden wij een gebruiksvriendelijk salaris- en HRM-pakket waarbij alle functionaliteiten, die nodig zijn voor jouw salarisadministratie, beschikbaar worden gesteld. Door het gebruik van ons systeem en met ons als back-up ben je gegarandeerd van continuïteit en kwaliteit. Daarnaast behoud je de verantwoordelijkheid van het op tijd maken en verstrekken van de salarisstroken en het op tijd en correct betalen van het salaris. Mocht je toch behoefte hebben om met één van onze loonadviseurs te sparren over salarissen, arbeidsvoorwaarden of salarisadministratie, dan staan wij graag voor je klaar.

De salarisstrook en ook…

Je kunt onze dienstverlening verder uitbreiden met een online verzuimmodule, een verlofmodule of een volledig digitaal HR-dossier. Daarin kun je onder andere de functionerings- en beoordelingsgesprekken met je medewerkers plannen en vastleggen. Maar bijvoorbeeld ook opleidingen of verstrekkingen documenteren . Ons doel is om je continu te ondersteunen, ontzorgen en adviseren. We denken mee over salarisvraagstukken en arbeidsvoorwaarden. Ook aanpassingen van cao’s houden we bij en passen we desgewenst in jouw salarisadministratie aan. Verder sparren we graag over de kansen die jij of wij zien om je werkgeverschap nog effectiever vorm te geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Sigma Online voor jouw organisatie? We vertellen je er graag meer over. Vraag nu een vrijblijvende (online) demo of offerte aan! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Op onze jubileumpagina blikken we terug én vertellen we wat je in de toekomst van Sigma kunt verwachten.
Sigma bestaat 15 jaar!
Op onze jubileumpagina blikken we terug én vertellen we wat je in de toekomst van Sigma kunt verwachten
Sigma bestaat 15 jaar!