Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Bouwcenter Esselink: “Sigma denkt mee over hoe wij processen kunnen optimaliseren”

Klantvideo Sigma Personeelsdiensten en Bouwcenter Esselink

De wens om de salarisadministratie naar een hoger niveau te tillen leefde bij Bouwcenter Esselink al een tijdje. Er werd nog veel handmatig gewerkt, waardoor er veel tijd verloren ging en het inzicht soms ontbrak. Tijd voor een professionaliseringsslag! Annemieke Meijer, Manager Financiën bij Bouwcenter Esselink, en Mark Giljam van Sigma Personeelsdiensten, vertellen over de samenwerking.

Met zo’n 350 medewerkers verdeeld over vier Bouwcenter vestigingen (Middelharnis, Heinenoord, Hellevoetsluis en Zierikzee), 5 Gamma’s en 1 Karwei, biedt Esselink bedrijven en particulieren alles op het gebied van bouwen en verbouwen. Slagkracht, efficiency én kwaliteit vormen de stevige pijlers van Bouwcenter Esselink. Al meer dan honderd jaar hanteren zij een persoonlijke benadering en bedient dit familiebedrijf haar klanten. Annemieke Meijer is Manager Financiën bij Bouwcenter Esselink.

Professionalisatieslag voor Bouwcenter Esselink

De salarisadministratie doet Esselink zelf. De wens om de salarisadministratie naar een hoger niveau te tillen leefde al een tijdje. Er werd nog veel handmatig gewerkt, waardoor er veel tijd verloren ging en het inzicht soms ontbrak. Met deze uitdaging is Annemieke samen met Mark Giljam van Sigma Personeelsdiensten aan de slag gegaan.

Het is de ambitie van Sigma Personeelsdienten om naast een soepele salarisverwerking verder te kijken en de voordelen van digitalisering te combineren met de kracht van persoonlijk advies. Benieuwd naar het verhaal van Annemieke Meijer en Mark Giljam? Bekijk hieronder de video.

Ook samenwerken met Sigma?

Samenwerken met Sigma betekent dat we je ondersteunen bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van alle zaken op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Daarbij combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van persoonlijk advies. Zo maken we het verschil. Benieuwd wat we voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Lees meer over onze salarisadministratie dienstverlening of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende (online) demo!

salarisadministratie: zelf doen of uitbesteden
naar inspiratie overzicht