Sigma Personeelsdiensten

Auto Poppe: “Efficiënter werken levert vooral veel tijdwinst op”

Auto Poppe is een officiële Volkswagen, Audi, Seat en Škoda dealer met showrooms in Goes, Vlissingen en Terneuzen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s kun je er onder andere terecht voor onderhoud en reparatie, leasing, verhuur en schadeherstel. Jeroen Hooijer is controller bij Auto Poppe en ook bij de (salaris)administratie staat betrouwbaarheid en efficiëntie hoog in het vaandel.

Meer dan een salarisstrook

Bij Auto Poppe is de wens ontstaan om de salarisadministratie verder te digitaliseren en optimaliseren. Dat bespaart tijd en, net als met autorijden, is het prettig als je net wat sneller bij je doel kunt komen. Als dat vervolgens op een comfortabele manier kan, dan is dat helemaal meegenomen.

Samen met Jan Willem Boone, Loonadviseur bij Sigma Personeelsdiensten, vertelt Jeroen over de overstap naar Sigma. Sigma regelt namelijk meer dan alleen de salarisstrook. Benieuwd naar het verhaal? Bekijk hieronder de video

Ook samenwerken met Sigma?

Samenwerken met Sigma betekent dat we je ondersteunen bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van alle zaken op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Daarbij combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van persoonlijk advies. Zo maken we het verschil. Benieuwd wat we voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Lees meer over onze salarisadministratie dienstverlening of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende (online) demo!

HR-taken