Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Auto Poppe: “Efficiënter werken levert vooral veel tijdwinst op”

Bij Auto Poppe is de wens ontstaan om de salarisadministratie verder te digitaliseren en optimaliseren. Dat bespaart tijd en, net als met autorijden, is het prettig als je net wat sneller bij je doel kunt komen. Als dat vervolgens op een comfortabele manier kan, dan is dat helemaal meegenomen.

Meer dan een salarisstrook

Samen met Jan Willem Boone, Loonadviseur bij Sigma Personeelsdiensten, vertelt Jeroen over de overstap naar Sigma. Sigma regelt namelijk meer dan alleen de salarisstrook. Benieuwd naar het verhaal? Hieronder zie je het verhaal van Auto Poppe.

Ook samenwerken met Sigma?

Samenwerken met Sigma betekent dat we je ondersteunen bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van alle zaken op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Daarbij combineren we de voordelen van digitalisering met de kracht van persoonlijk advies. Zo maken we het verschil. Benieuwd wat we voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Lees meer over onze salarisadministratie dienstverlening of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en (online) demo!

HR-taken
naar inspiratie overzicht
Betrokken en tevreden werknemers: hoe doe je dat?
Betrokken en tevreden werknemers: hoe doe je dat?