Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Subsidieregeling voor BBL-Leerlingen

Via de subsidieregeling Praktijkleren kan je jaarlijks per leerling tot maximaal € 2700 subsidie ontvangen op basis van een aantal gestelde voorwaarden vanuit het RVO. Het aanvragen van deze subsidie bieden wij als dienst aan via onze partner OAZ.

OAZ is een advies- en bemiddelingsorganisatie die al meer dan 20 jaar ervaring heeft met het aanvragen en controleren van een groot aantal uiteenlopende subsidies, waaronder de regeling Praktijkleren.

Online portal

Om het je, bij de bijkomende administratieve zaken die verplicht zijn voor de aanvraag van deze subsidie, gemakkelijk te maken hebben zij een online portal ontwikkeld. Binnen deze portal kun je gemakkelijk de gewenste documenten uploaden, roosters bijhouden en word je tijdig herinnerd aan de verplichte tussentijdse beoordelingen. Deze kun je gemakkelijk via een online formulier in 1 minuut invullen.

Gegevens over de subsidieregeling en OAZ

Indien je meer wilt weten over deze regeling of gelijk gebruik wilt maken van de diensten van OAZ neem dan contact op met Suzie Rohling, Specialist Opleidingen-Praktijkleren, per e-mail via opleidingen@oaz.nl of telefonisch op 088-56 00 700. Kijk op oaz.nl of ga hier direct naar het digitaal in te vullen contract.

Meer informatie?

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de Sigma nieuwsflits en ontvang het laatste nieuws direct in je inbox of vul ons contactformulier in.

naar inspiratie overzicht