Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Subsidieregeling voor BBL-Leerlingen

Via de subsidieregeling Praktijkleren kan je jaarlijks per leerling tot maximaal € 2700 subsidie ontvangen op basis van een aantal gestelde voorwaarden vanuit het RVO. Het aanvragen van deze subsidie bieden wij als dienst aan via onze partner OAZ.

OAZ is een advies- en bemiddelingsorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het aanvragen en controleren van een groot aantal uiteenlopende subsidies, waaronder deze subsidie Praktijkleren.

Online portal

Er zijn een aantal bijkomende administratieve zaken die verplicht zijn voor de aanvraag van deze subsidie. Om het je gemakkelijk te maken, heeft OAZ hiervoor een online portal ontwikkeld. Binnen deze portal kun je eenvoudig de gewenste documenten uploaden, roosters bijhouden en word je tijdig herinnerd aan de verplichte tussentijdse beoordelingen. Deze kun je gemakkelijk via een online formulier in 1 minuut invullen. OAZ helpt je met de opstart en begeleidt je door de portal.

Maak je al gebruik van de diensten van OAZ? Controleer dan of alle leerlingen zijn aangemeld in het portal. Anders kan de subsidie niet worden aangevraagd.

Laat de subsidie praktijkleren tijdig Aanvragen

Vanaf dit jaar heeft OAZ een machtiging e-herkenning nodig om de aanvraag te kunnen afronden. In verband met de aanvraagprocedure moet deze voor 1 augustus binnen zijn.

Gegevens over de subsidieregeling en OAZ

Indien je meer wilt weten over deze regeling of gelijk gebruik wilt maken van de diensten van OAZ neem dan contact op met Ellemarie Slabbekoorn, Specialist Opleidingen-Praktijkleren, per e-mail via opleidingen@oaz.nl of telefonisch op  088 5600 748. Kijk op oaz.nl of ga hier direct naar het digitaal in te vullen contract.

Meer informatie?

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan voor de Sigma nieuwsflits en ontvang het laatste nieuws direct in je inbox of vul ons contactformulier in.

naar inspiratie overzicht
Betrokken en tevreden werknemers: hoe doe je dat?
Betrokken en tevreden werknemers: hoe doe je dat?