Sigma Personeelsdiensten

15 jaar Sigma Personeelsdiensten

Toegankelijk, persoonlijk, professioneel en vooruitstrevend: dat zijn onze kernwaarden. Zo doen we dagelijks ons werk. Vergeleken met vijftien jaar geleden is daarin veel veranderd. Neem de digitalisering. Daarmee realiseren we meer efficiency, minder fouten en vakinhoudelijk meer uitdagend werk. Vergelijk ons werk met dat van een procesoperator: we grijpen in waar het niet goed gaat of beter kan. Dat laatste doen we zodra we daarvoor kansen bij klanten zien. Maar we kijken ook breder naar manieren om slimmer te werken. Een aansprekend voorbeeld is Hubbae, onze eigen softwaretool. Dat is Sigma ten voeten uit. Het bewijst onze vooruitstrevendheid en onderstreept onze professionaliteit.

Digitalisering maakt ons niet uniek. Wel onderscheidend zijn we met onze keuze om ons niet terug te trekken achter een ‘klantvriendelijke helpdesk’. Klantvriendelijk is bij Sigma juist níet het aanbieden van een helpdesk, maar het werken met toegankelijke kantoren en persoonlijk contact.

Vijftien jaar Sigma Personeelsdiensten is een prestatie van al onze medewerkers. Ze zijn trots op hun vak en stralen dat uit. Ze bewijzen dat loonadvies zo’n specialistisch vak is, dat het een professionele organisatie als Sigma verdient.

Marco Hamelink, Directeur

Terugblik Sigma Cafés
15 jaar Sigma vieren we samen!

Terugblik Sigma Cafés

Zo’n mooie mijlpaal als ons 15-jarig jubileum laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan! Samen met onze relaties vierden we in oktober 2023 ons jubileum met een Sigma Café in Goes, Terneuzen, Tholen, Rotterdam en Breda. We kijken terug op vijf mooie edities van het Sigma Café. Iedereen bedankt voor zijn/haar komst!

DE BOURGONDIËR: “IN HET PERSOONLIJK ADVIES ZIT DE MEERWAARDE VAN SIGMA”

Samen met zijn vrouw Yvonne is Edwin Verstraete eigenaar van De Bourgondiër in Hulst. Het partycentrum, restaurant en bowlingcentrum is populair in Zeeuws-Vlaanderen. De Bourgondiër werkt al zes jaar samen met Sigma Personeelsdiensten, onder andere op het gebied van de salarisadministratie. In deze video vertellen Edwin en Joeri Zoon, Manager Payroll & HR bij Sigma, over onze jarenlange samenwerking.

Bekijk de video

HYDRAUVISION: “IK KIJK ERNAAR UIT OM ONZE SAMENWERKING NOG VERDER UIT TE BOUWEN”

2023 stond niet alleen voor Sigma in het teken van het 15-jarig jubileum. Hydrauvision bestond dat jaar maar liefst 50 jaar! Een mooie mijlpaal die we graag samen met Hydrauvision vierden. We werken al een aantal jaar samen en nemen de volledige salarisadministratie bij Hydrauvision uit handen. Onze Senior Payroll & HR Consultant, Jan Willem Boone, blikt samen met Sammy van de Voorde (HR Officer bij Hydrauvision) terug op de samenwerking.

Lees meer

De gezichten achter Sigma

Bij Sigma maken we dagelijks werk van waardevol werkgeverschap, want het succes van een organisatie hangt af van de mensen die er werken. We doen het samen, maar iedereen op z’n eigen manier. Onze collega’s Pieter, Anne Sophie, Milou en Silke vertellen hieronder hoe zij het werken bij Sigma ervaren. Pieter vanuit zijn rol als manager Payroll & HR, Milou als HR Consultant en Anne Sophie en Silke als trainees van onze Sigma Academy.