Sigma Personeelsdiensten

15 jaar Sigma Personeelsdiensten

Toegankelijk, persoonlijk, professioneel en vooruitstrevend: dat zijn onze kernwaarden. Zo doen we dagelijks ons werk. Vergeleken met vijftien jaar geleden is daarin veel veranderd. Neem de digitalisering. Daarmee realiseren we meer efficiency, minder fouten en vakinhoudelijk meer uitdagend werk. Vergelijk ons werk met dat van een procesoperator: we grijpen in waar het niet goed gaat of beter kan. Dat laatste doen we zodra we daarvoor kansen bij klanten zien. Maar we kijken ook breder naar manieren om slimmer te werken. Een aansprekend voorbeeld is Hubbae, onze eigen softwaretool. Dat is Sigma ten voeten uit. Het bewijst onze vooruitstrevendheid en onderstreept onze professionaliteit.

Digitalisering maakt ons niet uniek. Wel onderscheidend zijn we met onze keuze om ons niet terug te trekken achter een ‘klantvriendelijke helpdesk’. Klantvriendelijk is bij Sigma juist níet het aanbieden van een helpdesk, maar het werken met toegankelijke kantoren en persoonlijk contact.

Vijftien jaar Sigma Personeelsdiensten is een prestatie van al onze medewerkers. Ze zijn trots op hun vak en stralen dat uit. Ze bewijzen dat loonadvies zo’n specialistisch vak is, dat het een professionele organisatie als Sigma verdient.

Marco Hamelink, Directeur

Kom ook naar onze Sigma Cafés!
15 jaar Sigma vieren we samen. Vier jij dit met ons mee?

Save the date: Sigma Cafés

In oktober 2023 organiseren we, in het kader van ons 15-jarig jubileum, verschillende Sigma Cafés in Breda, Goes, Rotterdam, Terneuzen en Tholen.

Tijdens deze informele bijeenkomsten staat elkaar ontmoeten centraal. Onder het genot van een hapje en drankje praten we je bij over actualiteiten en ontwikkelingen in ons vakgebied en is er ruimte om te netwerken. We nodigen onze klanten uit de regio uit om hierbij aanwezig te zijn:

  • Goes | dinsdag 10 oktober 2023
  • Terneuzen | dinsdag 24 oktober 2023
  • Tholen | dinsdag 24 oktober 2023
  • Rotterdam | donderdag 26 oktober 2023
  • Breda | dinsdag 31 oktober 2023
Aanmelden

DE BOURGONDIËR: “IN HET PERSOONLIJK ADVIES ZIT DE MEERWAARDE VAN SIGMA”

Samen met zijn vrouw Yvonne is Edwin Verstraete eigenaar van De Bourgondiër in Hulst. Het partycentrum, restaurant en bowlingcentrum is populair in Zeeuws-Vlaanderen. De Bourgondiër werkt al zes jaar samen met Sigma Personeelsdiensten, onder andere op het gebied van de salarisadministratie. In deze video vertellen Edwin en Joeri Zoon, Manager Payroll & HR bij Sigma, over onze jarenlange samenwerking.

Bekijk de video

HYDRAUVISION: “IK KIJK ERNAAR UIT OM ONZE SAMENWERKING NOG VERDER UIT TE BOUWEN”

Dit jaar staat niet alleen voor Sigma in het teken van het 15-jarig jubileum. Hydrauvision bestaat dit jaar maar liefst 50 jaar! Een mooie mijlpaal die we graag samen met Hydrauvision vieren. We werken al een aantal jaar samen en nemen de volledige salarisadministratie bij Hydrauvision uit handen. Onze Senior Payroll & HR Consultant, Jan Willem Boone, blikt samen met Sammy van de Voorde (HR Officer bij Hydrauvision) terug op de samenwerking.

Lees meer

De gezichten achter Sigma

Bij Sigma maken we dagelijks werk van waardevol werkgeverschap, want het succes van een organisatie hangt af van de mensen die er werken. We doen het samen, maar iedereen op z’n eigen manier. Onze collega’s Pieter, Anne Sophie, Milou en Silke vertellen hieronder hoe zij het werken bij Sigma ervaren. Pieter vanuit zijn rol als manager Payroll & HR, Milou als HR Consultant en Anne Sophie en Silke als trainees van onze Sigma Academy.