Sigma Personeelsdiensten

Sigma Academy

Een traineeship dat zich uitbetaalt, dat vind je bij de Sigma Academy. Wij zorgen voor de ideale combinatie tussen werken en leren én stomen jou klaar voor een vliegende start van jouw professionele carrière. Je doet ervaring op in de praktijk en volgt daarnaast de benodigde trainingen en opleidingen. 

Payroll & HR traineeship

De Sigma Academy biedt je een dynamisch tweejarig traineeship Payroll & HR. Je start als trainee direct met werken in de praktijk. Daarnaast volg je intern enkele vakgerichte opleidingen waarmee je landelijk erkende diploma’s behaalt. Ook krijg je trainingen in de meest gangbare applicaties in de branche. Je bent betrokken bij diverse werkzaamheden en processen om zo de fijne kneepjes van het vak te leren. Tot slot hebben we ook volop aandacht voor jouw persoonlijke groei en bieden we je de tools om jezelf verder te ontwikkelen. Het gehele traject zorgt ervoor dat je je in sneltreinvaart klaarstoomt tot de payroll professional van de toekomst.

Wie zoeken we?

De Sigma Academy richt zich op starters en young professionals die zich thuis voelen tussen de cijfers én graag in contact zijn met mkb-klanten. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding of associate degree, of tenminste hbo-denkniveau. Je bent ambitieus om in jezelf te investeren. Je gaat werken op een van onze Sigma-kantoren in Goes, Breda, Rotterdam, Terneuzen of Tholen. Eens per twee weken volg je op vrijdag de benodigde opleidingen en trainingen op ons kantoor in Breda.

Over Sigma

Bij Sigma zijn we ervan overtuigd dat een succesvolle organisatie begint met effectief werkgeverschap. Vanuit onze full-service dienstverlening ondersteunen, ontzorgen en adviseren we op elk gebied waarin een organisatie is verbonden met personeel. Dit doen we met een team van specialisten, op een persoonlijke en vooruitstrevende manier. Met ruim 15 jaar werkervaring, circa 55 medewerkers en vijf vestigingen in Zuidwest-Nederland zijn we altijd dichtbij. Lees hier meer over onze organisatie en informele cultuur.

Sigma Academy 2024

De trainees van 2023 zijn in september gestart met de Sigma Academy. Ben jij ook enthousiast? Vul het formulier in om je interesse voor het traineeship in 2024 alvast kenbaar te maken.