Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Hubbae: de innovatieve slagkracht van Sigma

Salarisadministrateur Rotterdam

Met Hubbae regel je de salarisadministratie voor nieuwe medewerkers sneller en eenvoudiger dan ooit. Hiermee heeft Sigma een geweldige applicatie in huis waarmee we werkprocessen efficiënter kunnen inrichten voor onze klanten. Joris Maljaars: “Dit levert tijdwinst, financieel voordeel of risicobeperking op. Het mooie is dat deze ontwikkelingen niet stilstaan. Juist doordat we Hubbae zelf hebben ontwikkeld, kunnen we het uitbreiden als we opnieuw kansen zien om processen te optimaliseren. Daarmee bewijzen we dat we vooruitstrevendheid, een belangrijke kernwaarde van Sigma, ook echt waarmaken.”

Joris Maljaars werkt als Commercieel Manager bij Sigma Personeelsdiensten. Van de vijftien jaar dat Sigma inmiddels bestaat, maakte hij er ruim zes mee. Joris: “Toen ik startte, lag de focus bij Sigma met name op het verzorgen en verwerken van salarisadministraties. Gaandeweg kwamen daar de basis HR-functionaliteiten bij, zoals digitaal verlof aanvragen, declaraties indienen en een digitaal personeelsdossier bijhouden. Weer later omarmden we de Sigma HR Workflows, waarmee we klanten digitaal documenten kunnen laten maken, versturen en ondertekenen. We gebruiken het HR- en payroll pakket Nmbrs, maar onderscheiden ons nadrukkelijk met Hubbae.”

Onderscheidend vermogen

Met drie consultants Sigma Online heeft Sigma voldoende slagkracht om ondernemers mee te nemen in de mogelijkheden die Hubbae biedt. Naast een efficiënt onboardingproces van nieuwe medewerkers, houd je via Hubbae zicht op oproepkrachten en het verplichte urenaanbod na 12 maanden. De laatst toevoegde functionaliteit is dat Hubbae inzicht biedt in de mogelijkheid van een eventuele loonkostensubsidie. Dat is interessant. Voor veel ondernemers is dit een blinde vlek, terwijl de bedragen kunnen oplopen tot 6.000 euro per werknemer, gedurende drie kalenderjaren. “Mooi is dat Hubbae eenvoudig werkt. Met dezelfde inlogcodes als voor de salarisadministratie open je deze applicatie. Samen met mijn collega’s ga ik hierover met ondernemers in gesprek. Dat beschouwen we als een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Natuurlijk kun je als werkgever alles zelf proberen bij te houden. Maar als het zoveel makkelijker, beter én efficiënter kan, willen we ondernemers daarin graag meenemen. Ik ben ervan overtuigd dat Sigma zich daarin onderscheidt”, benadrukt Joris.

 

Blijven ontwikkelen

Dat Hubbae daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt, blijkt ook uit de keuze van andere salarisverwerkers om met het pakket van Sigma in zee te gaan. Joris: “We werken met een softwareontwikkelaar, die ons bedrijf en onze dienstverlening goed kent. Dat geeft een ontwikkelkracht waarvan tal van partijen profiteren. Onze voornaamste focus ligt natuurlijk bij onze klanten. Om die reden staan de ontwikkelingen niet stil. We houden onze ogen voortdurend open voor kansen om met Hubbae processen te optimaliseren.”

Ook benieuwd wat Hubbae voor jouw organisatie kan betekenen? Kijk op de Hubbae pagina voor meer informatie.

naar inspiratie overzicht