Sigma Personeelsdiensten

Passie voor het vak

Onze organisatie wordt gevormd en aangestuurd door mensen uit de praktijk. Zij hebben passie voor het vak en feeling met de markt. Onze belangrijkste kernwaarden zijn toegankelijk, persoonlijk, professioneel en vooruitstrevend. We delen kennis, inspireren elkaar en dagen elkaar én de online wereld uit. We zijn innovatief en omarmen digitale technieken. We lopen daarin graag voorop.

We doen het samen

Bij Sigma staan alle deuren open: iedereen staat voor je klaar en het onderlinge vertrouwen is groot. Dát is hoe wij samenwerken. We zijn stuk voor stuk professionals. Allemaal anders en toch gelijk. Hiërarchische lijnen vinden we niet belangrijk. We doen het samen. Dat is soms hard werken, maar er is ook volop ruimte voor plezier en gezelligheid. Daardoor voel je je goed bij Sigma: niet alleen je werk, maar ook je collega’s geven je energie.

Persoonlijke ontwikkeling

Ons vakgebied staat nooit stil. Om die reden bieden we je de ruimte om te werken aan het versterken, vergroten of verbreden van je kennis. We hebben oog voor je professionele én persoonlijke ontwikkeling. De richting bepaal jij. Jij weet het best wat bij je past. Wij ondersteunen en begeleiden je. Zo word je bij Sigma de beste versie van jezelf!

EEN GOEDE WERK-PRIVÉBALANS

Natuurlijk weten we dat het leven veel meer omvat dan werk alleen. Om overal even sterk te staan, hebben we oog voor een goede werk-privé balans. We vinden het belangrijk dat je je werk en privé zo kunt organiseren, dat je tijd hebt voor de dingen die je belangrijk vindt. Daar hoort ook de vrijheid bij om je uren flexibel in te delen. En natuurlijk een goede thuiswerkregeling.