Sigma Personeelsdiensten

Belangrijke kernwaarden in onze dienstverlening zijn toegankelijk, persoonlijk, professioneel en vooruitstrevend. Dit is de manier waarop we met onze klanten omgaan, maar ook met elkaar. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden voor jouw professionele ontwikkeling en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. Bij Sigma kun je zijn wie je bent. Sterker nog, dat verwachten we van je. Wij op onze beurt ondersteunen en begeleiden je, zodat je de beste professionele versie van jezelf kunt worden.

Hiërarchische lijnen vinden we niet belangrijk. Iedere collega is uniek. Ieders inbreng is waardevol. Dat merk je in de hele organisatie. Samenwerken, betrokkenheid, transparantie en wederzijds vertrouwen: dat is hoe we met elkaar omgaan. Sigma is een vooruitstrevende, kennis gedreven organisatie. Dit betekent dat we kennis delen en elkaar inspireren. Verantwoordelijkheden dragen we samen, ongeacht de functie waarin je werkzaam bent.

Jouw balans is voor ons belangrijk

Bij Sigma hebben we oog voor de juiste balans tussen werk en privé. We vinden het belangrijk dat je je werk zo kunt inrichten, dat het ook daadwerkelijk past. Natuurlijk zijn er momenten waarop je vragen om een stapje extra te zetten, maar zodra het kán, geven we je die tijd natuurlijk weer terug. Zo vangen we samen pieken en dalen op, met oog voor elkaar.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over het werken bij Sigma? Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden, onze sollicitatieprocedure, jouw loopbaanmogelijkheden en onze collega’s.