Sigma Personeelsdiensten

Weten dat er meer mogelijk is binnen het bedrijf, geeft rust en zekerheid over de toekomst

Arno Scheele

Junior Consultant Sigma Online

Het is zijn eerste, échte baan, vertelt de Arno Scheele. Sinds februari 2023 werkt hij als Junior Consultant Sigma Online en heeft hij het erg naar zijn zin. “Ik vind het fijn dat er een goede balans is tussen hard werken en ook de vrijheid om plezier met elkaar te maken. Dat zijn twee dingen die ik erg belangrijk vind en daar scoort Sigma Personeelsdiensten heel hoog op.”

Hoe ben je bij Sigma terechtgekomen?

“Tijdens mijn studie Management en Economie volgde ik de module voor Associate’s Degree Management. Toen ik een stage zocht voor acht weken, kwam ik via een vriend bij Sigma terecht. En dat klikte meteen erg goed! Na mijn stage leek het erop dat er geen baan voor me was, maar ik werd toch gebeld: er was een plekje vrijgekomen voor een Junior Consultant. Ik hoefde er niet lang over na te denken en zei direct ja tegen de functie.”

Wist je altijd al dat je deze richting op wilde?

“Nee, tijdens mijn opleiding wist ik eigenlijk nog niet zo goed wat ik precies zocht in een baan. Ik vond het vooral belangrijk om iets te doen waar ik veel energie van krijg. Een afwisselende baan en een leuk team om mee samen te werken. Ook is het voor mij belangrijk om mijn baan te combineren met de leuke dingen die ik in mijn vrije tijd graag doe. Door de goede werk-privébalans bevalt dit bij Sigma heel goed.”

Wat doe je precies als Junior Consultant?

“Ik heb vooral een adviserende rol en pak veel administratieve werkzaamheden op. Rondom de salarisverwerking vind ik het leuk om met digitalisering bezig te zijn. Er zijn klanten die gewend zijn om alles nog handmatig te doen. Dat kan veel efficiënter. Ik informeer klanten dan ook over de mogelijkheden en kansen en beantwoord hun vragen graag.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Dat geen dag hetzelfde is! Er zijn verschillende klanten die met vragen bij ons komen. Ik zoek dingen uit en help mijn collega’s. Deze afwisseling geeft me veel energie. Ook is er per klant maatwerk nodig, want niet elke oplossing is geschikt voor elke klant. Dit maakt het werk erg divers en zorgt ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.”

Hoe is het om voor Sigma te werken?

“Ik vind Sigma een fijne werkgever. Er zijn veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Ik heb van meerdere collega’s gehoord dat ze een traject starten om zichzelf verder te ontwikkelen. Dat geeft mij een goed gevoel. Ik ben nog jong en nog lang niet uitgeleerd. Ik vind het prettig om te weten dat deze groeimogelijkheden er zijn. Voor nu zit ik als Junior Consultant nog op mijn plek, maar de gedachte dat er meer mogelijk is binnen het bedrijf, geeft rust en zekerheid over de toekomst.” 

Ontdek alles over jouw nieuwe baan.
Werken bij Sigma Personeelsdiensten?
Werken bij Sigma Personeelsdiensten?
Ontdek alles over jouw nieuwe baan