Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

7 redenen waarom de overstap naar Sigma Procesondersteuning loont

7 redenen waarom de overstap naar Sigma Procesondersteuning loont

Een goede salaris- en HRM-administratie vraagt om meer dan alleen de juiste software en een collega die daarin thuis is. Voor een salarisverwerking en een administratie die aan alle wet- en regelgeving voldoet, is professionele én actuele kennis tegenwoordig vrijwel onmisbaar. Juist op dit vlak wil je als werkgever geen fouten maken. Je weet namelijk hoe gevoelig het salaris en de betaling daarvan ligt, zowel bij je medewerkers als bij instanties, zoals de Belastingdienst, het UWV, (verzuim)verzekeringen en de Arbodienst. Met Sigma Procesondersteuning bieden wij werkgevers de ideale combinatie van veel zelf doen en toch professionele hulp en ondersteuning. Ontdek deze 7 redenen waarom de overstap naar Sigma Procesondersteuning loont.

1. Vooruitstrevende software

Natuurlijk, salaris- en HRM-software is overal te koop. Maar Sigma Personeelsdiensten biedt je een unieke service die zich het best laat omschrijven als ‘plug & play’. We dragen namelijk zorg voor de juiste inrichting van het pakket, volledig op maat van jouw bedrijf. Dat betekent dat alle gegevens in het pakket worden ingevoerd en dat we bovendien alle noodzakelijke koppelingen maken, bijvoorbeeld met Twinfield of Exact, maar ook met (verzuim)verzekeringen, de Arbodienst of de pensioenverzekeraar. Sterker nog, is een niet-standaard koppeling nodig, dan maken we die, gewoon op maat van jouw bedrijf.

2. Direct van start

Zodra de salaris- en HRM-software is ingericht, komen we graag bij je langs. We leren je in een halve dag alle ins en outs, zodat jij of je collega direct met de nieuwe software aan de slag kunt.

3. Een sterke focus op procesoptimalisatie

Werken met salaris- en HRM-software gecombineerd met de juiste koppelingen levert veel tijdwinst en efficiency op. Toch is dat voor ons geen reden om achterover te leunen. We gaan voor meer! Een aansprekend voorbeeld daarvan is Hubbae, een in eigen huis ontwikkelde applicatie. Naast een efficiënte onboarding van nieuwe medewerkers, houd je via Hubbae zicht op je oproepkrachten en het verplichte aanbod na 12 maanden voor een vast contract. Bovendien kunnen we met Hubbae tijdig signaleren of er mogelijk sprake is van een loonsubsidie.

4. Persoonlijk, dichtbij en lokaal

Het is verleidelijk om te denken dat tegenwoordig alles digitaal kan. Wij weten beter. Onze klanten waarderen het persoonlijke contact met onze consultants. We hebben geen callcenters, maar vaste contactpersonen voor al jouw vragen en support. Ze kennen jou en jouw bedrijf. Bovendien, doordat we kantoren in heel Zuid West Nederland hebben stappen zij regelmatig gewoon even bij je binnen.

5. Periodieke controles

Wie kiest voor Sigma Procesondersteuning verzorgt de verloning zelf, maar niet alleen.
Zo voeren wij maandelijks specifieke controles uit. Alle zaken die opvallen of afwijken, worden tijdig door ons gesignaleerd, besproken en desgewenst gecorrigeerd.

6. Professionele ondersteuning bij je HR-taken

Sigma Personeelsdiensten biedt ondersteuning op het gebied van HRM. Of het nu gaat over instroom, doorstroom of uitstroom, over salarissen, pensioenen of inkomensverzekeringen; we staan je met (juridische) raad en daad bij. Dat laatste mag je letterlijk nemen. Valt jouw salarisadministrateur (tijdelijk) uit, dan zorgen wij ervoor dat de verloning probleemloos verder gaat.

7. Cloud-based: zonder eigen licentie of onderhoud

Gemak dient de mens en dat geldt ook hier. De salaris- en HR software van Sigma Personeelsdiensten is cloud-based. Dat betekent dat je overal en altijd toegang hebt en niets lokaal hoeft te installeren. Een eigen licentie is niet nodig; je maakt gebruik van de licentie van Sigma personeelsdiensten en profiteert daarmee direct van dit schaalvoordeel. Updates en onderhoud? Verleden tijd! Wij verzorgen zeker 3 tot 4 keer per maand een update. Natuurlijk informeren we je daarover vooraf.

Procesondersteuning loont

Sigma Procesondersteuning is een oplossing voor elke werkgever. In de praktijk zien we dat met name de wat grotere mkb-bedrijven hiervoor kiezen. Zij hebben vaak iemand in dienst die kennis heeft van salarissen en HRM, maar hebben daarnaast behoefte aan efficiency, actuele kennis van wet- en regelgeving en een deskundige om op terug te kunnen vallen. Dat is precies wat Sigma Procesondersteuning je biedt.

Benieuwd wat we voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Lees meer over onze salarisadministratie dienstverlening of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en (online) demo!

naar inspiratie overzicht
Vul de gratis quickscan in en krijg inzicht in de optimalisatiekansen.
Zijn jouw HR- en salarisprocessen optimaal ingericht?
Zijn jouw HR- en salarisprocessen optimaal ingericht?
Vul de gratis quickscan in