Sigma Personeelsdiensten
Vragen?

Nieuwe medewerkers in no-time klaar voor de start met Hubbae

Hubbae

Wanneer je een nieuwe medewerker aanneemt, wil je natuurlijk dat hij of zij zo snel mogelijk meedraait op de werkvloer. Daarbij is een vlotte en correcte registratie in de salarisadministratie van groot belang. Om onze klanten hierin te ondersteunen, hebben we recentelijk een nieuwe applicatie in gebruik genomen: Hubbae. 

Gedigitaliseerd proces

Uit onze praktijkervaring bleek dat het registreren van een nieuwe medewerker in de salarisadministratie voor een werkgever erg tijdrovend was. Dit proces wilden we graag verbeteren. Binnen Hubbae is het volledige registratieproces voor nieuwe medewerkers gedigitaliseerd. Daarbij is de applicatie volledig gekoppeld aan de salarisadministratie. Hierdoor wordt het registreren van nieuwe medewerkers in de salarisadministratie sneller, makkelijker en minder foutgevoelig.

Voorheen moest je als werkgever zelf om de gegevens van een nieuwe medewerker vragen en daarna eigenhandig invoeren in het systeem. Dit kostte veel tijd en was soms best een foutgevoelige klus. Een typfoutje is nou eenmaal zo gemaakt. Met Hubbae gaan we terug naar de bron en wordt een nieuwe medewerker gevraagd om zelf zijn of haar gegevens direct digitaal in te vullen. De ingevoerde gegevens worden vervolgens door Hubbae gecontroleerd. Mist er informatie? Dan stuurt Hubbae automatisch een reminder. Ergernissen rondom half ingevulde formulieren of incorrecte gegevens zijn daarmee verleden tijd. Zodra alle gegevens zijn aangeleverd, worden deze via een directe koppeling gelijk opgenomen in de  salarisadministratie van de werkgever. Super efficiënt dus!

Hubbae

Een goede eerste indruk

Naast de efficiëntiewinst biedt het gebruik van de applicatie nog meer voordelen. Met Hubbae is het administratieve proces van de indiensttreding namelijk ook strak en modern ingericht voor de nieuwe medewerker. Zo presenteer je jezelf als een professioneel werkgever en zorg je voor een goede eerste kennismaking met de nieuwe medewerker. Een volledig gedigitaliseerd proces wordt toch anders ervaren dan de traditionele envelop met formulieren. Die positieve ervaring is belangrijk, want een goede onboarding begint al ruim voor de eerste werkdag.

Professionaliseren

Inmiddels hebben al veel van onze klanten met grote tevredenheid van de applicatie gebruik gemaakt. Daar zijn we blij mee, want bij Sigma vinden we het belangrijk om onze klanten op continue wijze te ondersteunen in hun werkgeverschap. Dat betekent ontzorgen, maar vooral ook professionaliseren. Dit doen we onder andere via vooruitstrevende oplossingen zoals Hubbae. Al onze klanten kunnen daarom ook volledig kosteloos van de oplossing gebruik maken. Daarnaast blijven we ontwikkelen en digitaliseren. In de toekomst zullen dus steeds meer traditionele HRM processen slimmer worden ingericht.

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Klik op onderstaande knop voor meer informatie over onze salarisadministratie dienstverlening of neem contact met ons op! 

naar inspiratie overzicht